Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Megvadult ló rohant bele a siklóba Tirolban

2010.09.14. | Szerző: Bata Attila
Megvadult ló rohant bele a siklóba Tirolban Különös baleset történt a tiroli Seefeld síterepén. Egy megvadult ló rohant bele teljes erejéből az őszi-nyári szezonban is üzemelő siklóvonatba, nem kis riadalmat okozva a siklón ülő körülbelül 100 utas körében. Az "öngyilkos" ló a helyszínen meghalt, az utasoknak nem történt semmi baja.
h i r d e t é s
Még most lehet tudni mitől vadult meg és vágtatott az üzemelő siklóba vasárnap délelőtt egy ló a tiroli Seefeld síterep Rosshütte oldalán. Az osztrák és az olasz Alpok környékéről származó noriker (vagy nóri ló) fajta ló az ütközés következtében komoly sérüléseket szenvedett. A liftkezelők értesítették az ügyeletes vadászt, hogy altassa el az állatot, aki már késve érkezett, addigra a ló meghalt, és csak a halál tényét lehetett megállapítani.

A siklón utazó körülbelül 100 utasnak az ijedségen kívül semmi baja nem esett.

A siklóvasút téli üzemben, egy lovaktól biztonságos részen, a föld felett ...
A siklóvasút téli üzemben, egy lovaktól biztonságos részen, a föld felett ...
A Rosshütte részen üzemelő Standseilbahn siklóvasút télen-nyáron népszerű a turisták és a síelők körében. Az 1969-ben épített felvonó Seefeldről (1235 méter) visz fel a Rosshüttéig (1762 méter), mellette javarészt kék pályákon lehet síelni a szezonban.
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó régiók:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »