Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

100% hógarancia és sí világkupa Semmeringen

2010.12.02. | Szerző: Stani
100% hógarancia és sí világkupa Semmeringen Alsó-Ausztria Varázshegye sem maradhat újdonságok nélkül! Idén jelentősen bővült a hóágyúpark, és ne feledjük: a világ legjobb síelői néhány nap erejéig újra Semmeringen gyűlnek össze, hogy megméressék tudásuk, gyorsaságuk. December 28-29-én idén is a Hirschenkogelen rendezik a FIS világkupa női futamát.
Dióhéjban 17 új hóágyú, FIS világkupa a hölgyeknek, száz új parkolóhely, kibővített terasz a Zauberbárnál, kibővült funpark, online jegyvásárlás, kedvezőbb tarifák a családosoknak és a nyugdíjasoknak.

Mobiltelefonnal kapcsolják be a hóágyúkat

Idéntől 100 %-os hógaranciát kínál Hirschenkogel, köszönhetően a mintegy 17 darab új hóágyúnak, amiket az ősszel vásárolt meg a síterep. A masinákat helikopterrel szállították a pályákra, ami összeszerelésüket és beüzemelésüket jelentősen megkönnyítette. A gépezetek a modern kor elvárásait és vívmányait követve teljesen automatikusak; akár számítógéppel vagy mobiltelefonnal is irányíthatóak.

100 új parkolóhely

A parkolási rendszert jelentősen átalakították és kibővítették. A következő szezontól száz parkolóhellyel bővült az eddigi parkoló. Az új parkolóhelyeket közvetlenül a völgyállomás és a Zauberbar előtti részen hozták létre. Továbbá ugyanitt egy információs pont is felállításra kerül, ahol a vendégek a legfontosabb információkról tájékozódhatnak.
Új hóágyúk bevetésre készen
Új hóágyúk bevetésre készen

Kibővült a Zauberbar terasza: egy gombnyomással eltűnnek az üvegfalak

Semmering elsőszámú aprés sí helyszíne a forró hangulati alpesi partik mekkája, a Zauberbar idén átalakult. Egészen pontosan a terasz része, ahol két hatalmas napernyőt telepítettek, illetve üvegfalat. Így hóban, fagyban és szélben is kellemesen szürcsölgethetjük kedvenc italunkat. Ha az időjárás úgy kívánja egy gombnyomással kinyithatók a napernyők és az üvegfalak és élvezhetjük a napsütést.

Újabb elemek a funparkban

Két új elemmel várja a semmeringi Splitpark a freestyle ág kedvelőit. Az összesen 17 elem, így az ugratók, boxok, korlátok egy ún. curved box elemmel és egy nyolc méter hosszú tube raillel bővült. A funpark építésénél gondosan ügyeltek arra is, hogy a kezdőknek is megfelelő legyen, így számukra kisebb, könnyedén használható elemeket is elhelyeztek a park területén. Köszönhetően az erős reflektoroknak a Splitpark a Nap nyugovóra térte után is használható. A Varázshegyen este sem áll meg az élet, egy villanyfényes ugratásra fel kedves freestylerek!

Ne feledjük el ! December 28. és 29. közt Hirschenkogelen versenyeznek a hölgyek az AUDI FIS sí világkupa keretében. Hazánkhoz ez az egyik legközelebb fekvő nemzetközi alpesi síverseny (mindösszesen 50 perc a határtól), ezért aki teheti, menjen el, és legyen részese az "őrületnek"!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó régiók:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 398 vendég és 34 regisztrált felhasználó látogatja.