Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Családi és cross pálya épült Shuttlebergen

2011.01.10. Stánicz Balázs

Családi és cross pálya épült Shuttlebergen A sokak által ismert és kedvelt Zauchensee és Flachau síterep közt bújik meg Shuttleberg. A kellemes síterep az idén néhány újítással várja a vendégeket; családi pálya, sí krossz pálya és új felvonó.
Közvetlen a Tauern alagút előtt találjuk Flachauwinkelt és Kleinarlt összekötő Shuttleberget. A családias hangulatú síterep mesés környezeti adottságaival és remek funparkjaival csalogatja a téli sportok szerelmeseit. Az idén a sípályák, felvonók és a gasztronómiai egységek környékén is fejlesztések történtek.

Itt van mindjárt a flachauwinkeli középállomásnál a Sun House; ahol kicsik és nagyok egyaránt kikapcsolódhatnak. Míg a felnőttek a teraszon napoznak, addig a gyerekek egy kis moziban szórakozhatnak a vicces rajzfilmeken.

Új és nagyszerű a családi pálya, itteni nevén Family, ami a hegytetőről egészen a völgyig visz a flachauwinkeli oldalon. Kleinarlon a könnyű variánson a középállomásig juthatunk le. A gyerekek a kasszáknál kapnak egy füzetet, amit minden egyes a családi lejtőkön található köztes állomásokon érvényesíthetnek. Az érvényesített füzeteket leadva matricát kapnak a lurkók.
Egy mókás hely, ahol minden megtörténhet
Egy mókás hely, ahol minden megtörténhet
Ismét elárasszák a síterepet az örült mesefigurák (Crazy Shuttleberg Dolls). Idén újabb tagokkal gazdagodtak és ismét lehet szavazni a legmókásabb figurára. A tavalyi győztes Johnny Ponny, azaz a menő póniló méltó utódját keresi. A szavazók közt egy Johnny Ponny-t sorsolnak ki, na persze nem az igazit, hanem plüsállatka formájában.

Hogy ne csak a kicsik, a nagyok is örüljenek; elkészült a cross pálya, amit síelők és boardosok egyaránt használhatnak. A pálya éles kanyarjaival és hullámaival mindenki számára izgalmas. Kleinarlban kicserélték a kezdőliftet. Az új tányéros gyorsabb, nagyobb kapacitású. Az Absolut Park kollekciója idén is megvásárolható a helyszínen; divatos sapkák, pólók, kendők.
KOMMENTEK

Szállástippek
Happy Flachau apartmanok
Az apartmanház Flachau központi, ám mégis nyugodt részén várja vendégeit, a StarJet 1 felvonótól kb. 300 méterre és 100 méterre a legközelebbi pékségtől. Szauna és infrakabin is kényezteti a vendégeket.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Alpin Apart Flachau
Az Alpin Apart vidékies hangulatú, 2-8 fős modern apartmanjai Flachau / Reitdorfban találhatóak, a SpaceJet 1 felvonó völgyállomásától kb. 2,5 km-re. A ház elől ingyenes síbusz indul a sífelvonóhoz. Wellness: beltéri és nyáron kültéri medence, szauna, gőzkabin.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.