Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szombaton lesz a Nemzeti Csúszás Eplényben

2013.03.13. 2013.03.15. Intersport Síaréna | frissítve: 2013.03.15.

Szombaton lesz a Nemzeti Csúszás Eplényben A rendkívüli időjárási körülmények és az útviszonyok miatt az Eplényi Síaréna a mai napon zárva tart! Délután mérséklődik, majd eláll a szél. Holnaptól napsütéses, szélcsendes - nagyszerű síelős idő várható. Tegnap több mint 20 cm friss hó esett a sípályákra.
Frissítés (2013-03-15):

Szombaton és vasárnap 09:00-tól 20:00-ig nyitva leszünk. Síelhető lesz a teljes 1-es pálya, az 1/b és a T1 pálya, valamint a 7-es pálya. Üzemelni fog a négyüléses, az 1-es, a 2-es csákányos felvonónk, valamint a T1 tanulólift.

Szombaton délelőtt 11 órakor pedig megtartjuk a hagyományos Nemzeti Csúszást, melyre szeretettel várunk mindenkit. A résztvevőknek ajándék meleg teával kedveskedünk. Szombaton 11:00-kor kezdődik a mára már hagyományosnak számító Nemzeti Csúszás. Itt Eplényben mi már hosszú évek óta sítalpon emlékezünk meg az 1848-as forradalom eseményeiről. A Nemzeti Csúszás a Szent Sólyomból kiszállva, a hegytetőről indul. Síelők és snowboardosok kokárdát öltve - többen lobogó zászlót tartva - hosszan kanyarogva csúsznak le a pályán. Ez egy nem mindennapi, különleges hangulatú megemlékezés, melyre várunk mindenkit sok szeretettel. Szeretnénk, hogy minél többen eljöjjenek és kokárdát, zászlót hozzanak. Aki részt vesz a Nemzeti Csúszáson, az - a hagyományokhoz hűen - kap egy forró teát a pálya alján!
KOMMENTEK
zsolti780 | 2013.03.15. 11:37
MILYEN RENDKÍVÜLI IDŐJÁRÁS???????
Ember, 10-15cm hó esett......mi lenne ha annyi lenne mint osztrákoknál? Egy este alatt 30-40cm....
Istenem.....Magyarország !!!! Katasztrófa....
Esik egy kis hó és az emberek nem tudnak vezetni, megbénul minden! Nagyon mérges tudok erre lenni. Ugyan ez volt múltkor is Eplényben, elkezdett esni és nem lehetett lejutni a völgybe....
gyura | 2013.03.15. 18:43
Néztél Te Híradót?

KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
Szállástippek
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.