Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Videó: egy síliften lógó síelő megpróbáltatásai

2018.01.12. | Szerző: Bata Attila
Az alábbi videóban látható eset a múlt héten történt az amerikai Mammoth Mountain síterepén. Egy 18 éves leányzó próbált három barátjával beszállni egy ülőliftre, de elmondása szerint nem sikerült, mert a leengedett biztonsági korlát megakadályozta őket ebben.
h i r d e t é s
A lány lába és síléce valahogyan beszorult a lábtartóhoz, amikor az ülőszék elhagyta a völgyállomást. Természetesen a liftet azonnal leállították, a síterep alkalmazottjai és a közelükben tartózkodó síelők azonnal megkezdték a mentőakciót. Egy matracot feszítettek ki az ülőszék alá. A lány összeszedte bátorságát, vagy már csak nem tudta tovább tartani magát ebben a fordított pózban és a kifeszített matracban landolt.

A síterep elmondása szerint a 18 éves lány megúszta a kalandot és később már újra síelhetett.

2018.01.12. 11:31:52 Daddy
Az ilyen elképesztő képeket leggyakrabban az USA síterepeiről kapjuk. Ez azt is jelentheti, hogy ott tömegek síelnek és így nagyobb az esélye az ilyen esetek megtörténésének, vagy arra is utalhat, hogy ott a tömegek képzése, felelősségérzése hiányos. Az a fránya felvonó nem tolerálja a másságot.
2018.01.12. 19:13:37 Trailrider
Kint egy csomóan le sem hajtják a biztonsági keretet. A nagy vízen innen ez meg sem történhetne, mivel a kezelő nem engedné így ki a liftet az állomásról.
2018.01.12. 19:50:57 dragon
Fapados felvonó, Ausztriában sok helyen burás/fűtöttek vannak
2018.01.12. 19:51:55 dragon
És miért nem modták neki, hogy húzza fel a lábát és csatolja le a sít, ez így baromi sérülésveszélyes volt
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »