Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Miklós Edit Bad Kleinkirchheimben versenyez

2015.01.08. Magyar Sí Szövetség

A női alpesi sízők a Világkupa sorozatának újabb állomásán, a karintiai Bad Kleinkirchheimben áll rajthoz a hétvégén versenyzőnk. A híres osztrák síelőről elnevezett, Franz Klammer pályán versenyeznek a világ leggyorsabb női síelői.
Olimpiai hetedik sportolónk december közepén, a Val d'Isere-i verseny edzésén megsérült, és kisebb műtéten esett át. A kezéről a napokban lekerült a kötés, de még sínnel a kezén kell versenyeznie. Alpesi sízőnk ezúttal az ausztriai Bad Kleinkirchheimben harcol az újabb VK-pontokért.

„3 évvel ezelőtt versenyeztem itt, mely egy eléggé meredek, technikás pálya. De kellemes emlékek fűznek hozzá, mivel itt indulhattam először magyar színekben, Világkupa versenyen”- nyilatkozta Miklós Edit.

A decemberi kézműtét után a felkészülését ugyanúgy folytathatta egy sín segítségével, mint korábban.

"A napokban lekerült a kötés, de még mindig sínnel a kezemen sízek. Az orvosok szerint a hüvelykujjam szépen javul, elég jól tudom mozgatni, de azért még nem szabad túl erőltetnem.”

A női Világkupa mezőnyére szombaton lesiklás, vasárnap pedig egy szuper-óriásműlesikló futam vár.
KOMMENTEK
tothlevente | 2015.01.08. 22:41
Szorítunk!!!

Szállástippek
Gasthaus Luggwirt
A 21 ágyas Gasthaus "Luggwirt" 1150 m magasan, a Gurk folyó völgyében, Bad Kleinkirchheim síterepétől kb. 11 km-re, Falkerttől 13 km-re míg Turracher Höhétől 20 km-re található. Ellátás: reggeli, vagy félpanzió.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel NockResort csillagcsillagcsillagcsillag
Nívós, 4 csillagos szálloda közvetlenül a bad kleinkirchheimi sípályák és síiskola mellett, kb. 300 méterre a legközelebbi sífelvonótól (Maibrunnbahn). Wellness részleg 1000 m2-en medencével, szaunákkal, gőzfürdővel, pezsgőfürdővel és realxációs szobával. Gyerekbarát szolgáltatások!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Slow Travel Resort Kirchleitn csillagcsillagcsillag
Családi üdülőfalu 35, 55 és 70 négyzetméteres 4-6 fős önellátásos apartmanokkal és számtalan szolgáltatással St. Oswaldban, mindössze 200-400 méterre a legközelebbi sífelvonótól. Szolgáltatások: éttermek, szauna.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.