Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Kalóriaszámlálót is tartalmaz az új Ski Amadé app

2014.10.06. sielok.hu

Az iPhone-ra és Android készülékekre ingyenesen letölthető Ski amadé Guide app a bevezetés óta igazi sikertörténetnek számít. Az applikációt indulás óta összesen 220.000-en töltötték le és csak a 2013/2014-es szezonban 870.000 alkalommal nyitották meg.
A 2014/2015-ös téli szezonra elkészült a 4.0 verzió, amely több fejlesztést is tartalmaz. A javított sínapló még több lehetőséget kínál a felhasználóknak. A sínap adatainak időrendben történő rögzítése mellett, az idővonalon saját képek és szövegek is elhelyezhetőek, valamint azonnal meg is oszthatóak a közösségi hálón.

A jól bevált szintkülönbség- és megtett kilométer-számláló, valamint sebességmérő mellett a továbbfejlesztett alkalmazás most egy személyre szabható kalóriaszámlálót is tartalmaz. Az alkalmazás a személyes kalória-felhasználás számításánál figyelembe veszi a megtett távolságot, a sípálya meredekségét, a síelési stílusunkat és sítudásunkat. Így a Ski amadé síszövetség vendégei a jövőben pontosan tudhatják majd, hogy mennyit kell még síelniük ahhoz, hogy lemozogják a hüttében elfogyasztott ízletes császármorzsát vagy mikor lehet ismét betérni egy hangulatos alpesi kunyhóba. A kalóriaszámlálót a Ski amadé síszövetség a Salzburgi Egyetem Sport- és Mozgástudományi karával együttműködésben fejlesztette ki.

Mobil síbérletvásárlás: soha többé nem kell sorba állni a kasszánál

A Ski amadé síszövetség az elkövetkező téli szezonban egész Ausztriában az első között vezeti be a mobil internet szolgáltatáson keresztül történő síbérletvásárlást. A síbérletért történő sorban állás így értelmetlené válik. A jegyvásárlást egy mobil internet szolgáltatás keretén belül lehet majd lebonyolítani és bármely internetkapcsolattal rendelkező okostelefonnal (iOs, Android, Blackbarry vagy Windows 8) igénybe lehet venni. Emellett az mobil internet szolgáltatás a Ski amadé Guide applikáción keresztül is használható. A meglévő chipkártya síbérlet bármikor feltölthető a mobilon keresztül és néhány másodperc múlva már aktív és használható is. A fizetés egyszerűen és biztonságosan hitelkártya segítségével történik. A kínálatban a legkülönfélébb Ski amadé síbérletek szerepelnek, az egynapostól a 7 napos síbérletig, felnőtteknek, gyermekeknek és ifjúsági korúaknak. A mobil síbérletvásárlás problémamentes lebonyolítását segíti a Ski amadé síszövetség ingyenes hálózata, amely időközben már a síszövetség teljes területén elérhető. Ennek köszönhetően a szörfözés a neten, az e-mailek olvasása vagy a közösségi oldalak látogatása egészen egyszerűvé válik. Egy szolgáltatás, amely igazán nagy népszerűségnek örvend és telített napokon akár 250 000 felhasználói interakciót is számlál. A 2013/2014-es téli szezonban a 600.000 egyedi látogató több mint 19.000.000 interakciót generált.

Pillantás a jövőbe

A Ski amadé síszövetség elsőként mutatja meg a közvetlen környezetünkkel kapcsolatos legfontosabb információkat a síszemüvegen. Az Evolaris céggel közösen kifejlesztettek egy applikációt, amely egy okos síszemüveget ellát a megfelelő információkkal. A síszemüveg jobb alsó sarkában a felhasználó láthatja majd a legfontosabb információkat a síterepről, valamint számtalan aktuális adatot. Az okos síszemüveg megmutatja az utat a kiválasztott síkunyhóhoz, felvonóhoz vagy funparkhoz, de megmutatja a sebességünket, a felvonó- vagy sípálya státuszát is. „Szeretnénk a vendégeinknek folyamatosan új, kiváló élményeket kínálni. Az okos síszemüveggel egy igazán merész álom válik valóra” meséli Dr. Christoph Eisinger a Ski amadé síszövetség vezérigazgatója.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.