Menü ≡

Ski Hit közös bérlet Kelet-Tirol és Karintia pályáira

2012.11.07. | Szerző: Bata Attila
Ski Hit közös bérlet Kelet-Tirol és Karintia pályáira Ausztria rengeteg olyan bérletet kínál, amely több síterepre, vagy esetleg több tartomány sípályáira is érvényes. Ezek közül most a Ski Hit Osttirol bérletet mutatjuk be, amely Kelet-Tirol és Karintia legmagasabb síterepeire kínál érvényes napijegyeket, vagy többnapos bérleteket.
h i r d e t é s
Nyolc síterepen (Mölltal, Ankogel, Grossglockner Resort Kals/Matrei, Lienz, Skizentrum Hochpustertal/Sillian, St. Jakob im Defereggental, Obertilliach, Kartitsch) összesen 396 kilométernyi pályán érvényes a Ski Hit Osttirol bérlet, amely jó választás lehet a környékre érkezőknek a tél folyamán.

Obertilliach
Obertilliach
Ahogy a reklám is sugallja, az Alpok déli, napos oldaláról van szó, 67 modern lifttel, számos pályával az erdőhatár felett. Akik a hosszabb pályákat kedvelik, azok is találhatnak kedvükre valót, Matrei (13,5 km), Sillian (11 km), Ausservillgraten (9 km), Mallnitz (7 km) és Mölltal (7 km) is rendelkezik egy-egy hosszabb pályával.

Ami az idei, 2012/2013-as szezon árait illeti. Egy hatnapos bérlet főszezonban 207 euróba kerül (főszezonon kívül 192 euró). A gyermekjegyek egységesen mindig a felnőtt bérletek felébe kerülnek. Napijegytől a 14 napos bérletig lehet Osttirol bérletet venni, de vásárolható egy szezonra érvényes, öt vagy tíz tetszőleges alkalommal síelhető bérlet is.

St. Jakob im Defereggental
St. Jakob im Defereggental
Az igazi újdonság a Ski Hit Tourenticket, vagyis a sítúrázóknak szóló bérlet, amely néhány kiválasztott hegyoldalra érvényes. A túrázó bérlet az alábbi részeken használható: Mölltal (Schareck 3122 m, Alteck 2942 m), Ankogel (3252 m), Grossglockner Resort Kals-Matrei (Cimaross 2621 m), Skizentrum Hochpustertal (Thurntaler 2407 m), St. Jakob im Defereggental (Großer Leppes Kofel 2820 m). A bérletből két típust lehet vásárolni. A háromnapos 69 euróba, a hatnapos 129 euróba kerül.

2012.11.07. 07:27:02 Varghasz
Szerintem a fentieken túl még Lienz pályáira is érvényes.
2012.11.07. 09:07:52 admin2
Igen, itt szerepel is: http://sielok.hu/terepcsoport/ski-h...it/
valamiért a cikkből kimaradt, pótoltuk.
Köszi az észrevételt!
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó régiók:
Kapcsolódó terepcsoportok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »