Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Skiwelt: mindig kék lesz az ég az új lifttel

2015.10.19. Stánicz Balázs

Hatmillió eurót fizetett Hohe Salve – Skiwelt – lifttársaság az örök kékségért. Az ülések kék színben pompázó buborékokat kapnak, így még a legnagyobb hóesésben is kékség fogad bennünket, már csak az örök napfényt kell elintézni.
A hopfgarteni Schernthann duplaszékes még a 70-es években épült. A 21. századra jócskán idejét múlt felvonó most érett meg a cserére. Helyét a hatüléses társa veszi át, amiről nem hiányozhat az ülésfűtés, a puha székek, az automatikusan záró és nyitódó lábtartó és természetesen a mindent kékké varázsoló buborék. Ez még nem minden, további technikai újdonság a beszálló mozgójárda automatikus emelkedése. A rendszer érzékeli a kisebb gyermekeket és a testmagassághoz igazodván megemeli a beszállórészt, így a legkisebbek is kényelmesen beszállhatnak. Ilyen gyermekbarát rendszer már üzemel néhány osztrák síterepen, így például Zell am See-ben is.
KOMMENTEK

Szállástippek
Dorfresort Kitzbühel
Exkluzív apartmanok Kitzbühel és Wilder Kaiser - Brixental között Reit településen. Kutyabarát szállás, több típusú és méretű apartmannal, jól felszerelt konyhával, sítárolóval, wellness részleggel és étteremmel várja vendégeit.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gasthof Kammerhof
A tradicionális, teljesen felújított panzió felszereltségéhez recepció, étterem (pizzéria), reggeliző-étkező, társalgóhelyiség, parkoló, terasz tartozik. Skiwelt Wilder Kaiser ingyenes síbusszal: 15 perc.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Boutique Hotel Bruggwirt csillagcsillagcsillagcsillag
A 4 csillagos Boutique Hotel Bruggwirt St. Johann in Tirol központjában található, 900 m-re a sífelvonótól. Szobái egyedi bútorokkal és dizájnelemekkel berendezettek, egy részük kilátással a kitzbüheli hegyekre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.