Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Skiwelt: a világ leggyorsabb nyolcülésese épül

2015.11.29. Stánicz Balázs

A Skiwelt az idei szezonban igencsak belehúzott, három új felvonó 51 millió euróért. Ezek közül az egyik a síterep szerint a világ leggyorsabb ülőfelvonója.
12 millió euróba kerül a brixeni expressz. A korábbi 2,4 m/s-al döcögő felvonó helyett egy igazi hegyvidéki sas a nyolcfős Jochbahn, aminek a sebessége 6 m/s. A felvonó nemcsak gyorsabb, hanem kétszer hosszabb lesz az elődjénél. Ami a komfortot illeti, ülésfűtés és a metsző szél ellen lehajtható buborék szolgálja a vendégek kényelmét. A Brixen napos oldalára épített nyolcüléses a fenntartható fejlődéshez is hozzájárul. A völgyállomás déli oldala 180 m2-nyi felületen napelem borítást kap. A két kilométer hosszú felvonó óránként 3000 síelőt repít majd a magasba.
KOMMENTEK
százas | 2015.11.29. 10:14
Fölfele nem is jönnek székek?

Szállástippek
Gasthof Kammerhof
A tradicionális, teljesen felújított panzió felszereltségéhez recepció, étterem (pizzéria), reggeliző-étkező, társalgóhelyiség, parkoló, terasz tartozik. Skiwelt Wilder Kaiser ingyenes síbusszal: 15 perc.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Boutique Hotel Bruggwirt csillagcsillagcsillagcsillag
A 4 csillagos Boutique Hotel Bruggwirt St. Johann in Tirol központjában található, 900 m-re a sífelvonótól. Szobái egyedi bútorokkal és dizájnelemekkel berendezettek, egy részük kilátással a kitzbüheli hegyekre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.