Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Több mint háromezren voltak kíváncsiak a Snow Dayre

2011.02.01. sielok.hu

Több mint háromezren voltak kíváncsiak a Snow Dayre Az elmúlt hétvégén második alkalommal rendezték az eplényi Nordica Síarénában a Snow Day-t. A három nap alatt kilenc téli programot lehetett kipróbálni, az eseményeknek összességében több mint háromezer résztvevője volt.
Pénteken a középiskolás és egyetemi korosztályok síversenyét rendezték, szombaton a jégszobrászat, a sífutás és a jégkorong is napirendre került, a legnagyobb sikere azonban idén is a kutyaszánhúzásnak volt. A Veszprém Megyei és Várpalotai Amatőr bajnokságokon több százan álltak rajthoz az egyfutamos óriás-műlesiklás alkalmával. A síverseny abszolút győztese Pónya Péter, legfiatalabb résztvevője Vajai Anna, a legidősebb, aki lécet csatolt Recse Sándor volt; a leggyorsabb családként a Pónya család zárt.

Vasárnap az egész napos gyermek ügyességi versenyek alkalmával a családoké volt a főszerep, a játékosokat értékes tombolanyereményekkel jutalmazták a szervezők. A családi nap elmaradhatatlan része volt a kutyaszánhúzás, így az érdeklődők még ezen a napon is kipróbálhatták, milyen a friss havon "száguldozni".
A háromnapos rendezvény díszvendége Veszprém polgármestere, Porga Gyula volt. - Kiváló minőségű havas pályákon, gyönyörű napsütésben élvezhették a sípályára érkezők a rendezvény programjait. A napot a szórakozni vágyók egy kitűnő hangulatú Apré-Sí Partyval zárhatták a Holle Anyó Síházában. Összességében, a három nap alatt több mint 3000 ember fordult meg a Síarénában – összegzett a főszervező Barbai Áron. Bővebb információk: www.skiarena.hu

A Snow Day támogatói: NORDICA, Chio, Coca-Cola, Rapidus Optika, UNIQA, Fundango, Náncsi Néni Vendéglője, Épitész Pince Étterem.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.