Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Több mint háromezren voltak kíváncsiak a Snow Dayre

2011.02.01. | Szerző: sielok.hu
Több mint háromezren voltak kíváncsiak a Snow Dayre Az elmúlt hétvégén második alkalommal rendezték az eplényi Nordica Síarénában a Snow Day-t. A három nap alatt kilenc téli programot lehetett kipróbálni, az eseményeknek összességében több mint háromezer résztvevője volt.
h i r d e t é s
Pénteken a középiskolás és egyetemi korosztályok síversenyét rendezték, szombaton a jégszobrászat, a sífutás és a jégkorong is napirendre került, a legnagyobb sikere azonban idén is a kutyaszánhúzásnak volt. A Veszprém Megyei és Várpalotai Amatőr bajnokságokon több százan álltak rajthoz az egyfutamos óriás-műlesiklás alkalmával. A síverseny abszolút győztese Pónya Péter, legfiatalabb résztvevője Vajai Anna, a legidősebb, aki lécet csatolt Recse Sándor volt; a leggyorsabb családként a Pónya család zárt.

Vasárnap az egész napos gyermek ügyességi versenyek alkalmával a családoké volt a főszerep, a játékosokat értékes tombolanyereményekkel jutalmazták a szervezők. A családi nap elmaradhatatlan része volt a kutyaszánhúzás, így az érdeklődők még ezen a napon is kipróbálhatták, milyen a friss havon "száguldozni".
A háromnapos rendezvény díszvendége Veszprém polgármestere, Porga Gyula volt. - Kiváló minőségű havas pályákon, gyönyörű napsütésben élvezhették a sípályára érkezők a rendezvény programjait. A napot a szórakozni vágyók egy kitűnő hangulatú Apré-Sí Partyval zárhatták a Holle Anyó Síházában. Összességében, a három nap alatt több mint 3000 ember fordult meg a Síarénában – összegzett a főszervező Barbai Áron. Bővebb információk: www.skiarena.hu

A Snow Day támogatói: NORDICA, Chio, Coca-Cola, Rapidus Optika, UNIQA, Fundango, Náncsi Néni Vendéglője, Épitész Pince Étterem.
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel
INGYENES TANÁCSADÁS » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »