Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Több mint háromezren voltak kíváncsiak a Snow Dayre

2011.02.01. sielok.hu

Több mint háromezren voltak kíváncsiak a Snow Dayre Az elmúlt hétvégén második alkalommal rendezték az eplényi Nordica Síarénában a Snow Day-t. A három nap alatt kilenc téli programot lehetett kipróbálni, az eseményeknek összességében több mint háromezer résztvevője volt.
Pénteken a középiskolás és egyetemi korosztályok síversenyét rendezték, szombaton a jégszobrászat, a sífutás és a jégkorong is napirendre került, a legnagyobb sikere azonban idén is a kutyaszánhúzásnak volt. A Veszprém Megyei és Várpalotai Amatőr bajnokságokon több százan álltak rajthoz az egyfutamos óriás-műlesiklás alkalmával. A síverseny abszolút győztese Pónya Péter, legfiatalabb résztvevője Vajai Anna, a legidősebb, aki lécet csatolt Recse Sándor volt; a leggyorsabb családként a Pónya család zárt.

Vasárnap az egész napos gyermek ügyességi versenyek alkalmával a családoké volt a főszerep, a játékosokat értékes tombolanyereményekkel jutalmazták a szervezők. A családi nap elmaradhatatlan része volt a kutyaszánhúzás, így az érdeklődők még ezen a napon is kipróbálhatták, milyen a friss havon "száguldozni".
A háromnapos rendezvény díszvendége Veszprém polgármestere, Porga Gyula volt. - Kiváló minőségű havas pályákon, gyönyörű napsütésben élvezhették a sípályára érkezők a rendezvény programjait. A napot a szórakozni vágyók egy kitűnő hangulatú Apré-Sí Partyval zárhatták a Holle Anyó Síházában. Összességében, a három nap alatt több mint 3000 ember fordult meg a Síarénában – összegzett a főszervező Barbai Áron. Bővebb információk: www.skiarena.hu

A Snow Day támogatói: NORDICA, Chio, Coca-Cola, Rapidus Optika, UNIQA, Fundango, Náncsi Néni Vendéglője, Épitész Pince Étterem.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.