Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Jungfrau: Snowpenair jubileumi koncert

2007.03.16. sielok.hu

2007. március 31-én, szombaton 11.00 órától veszi kezdetét a 10. SnowpenAir koncert az Eiger, Mönch és a Jungfrau lábánál található Kleine Scheideggen. A pazar természeti környezetben található koncertaréna mintegy 8000 főt tud befogadni.
"A 10 éves jubileum alkalmából valami igazi különleges attrakcióra gondoltunk", mondja Urs Kessler a Jungfraubahnen felvonótársaság marketingigazgatója és a SnowpenAir koncertek szülőatyja. A svájci "Nois" és "Jargon" zenekarok mellett fellép a Polo Hofer & Schmetterband együttes, valamint a híres kanadai zenész Bryan Adams is. A koncertre egy felnőtt belépő 80 svájci frankba kerül. Bryan Adams már zenélt ezen a helyszínen, 2004-es koncertjével nagy sikert aratott, és ő maga is nagyon élvezte a különleges környezetet. Amikor a koncertet sítalpakon hagyta el, egészen a völgyig csúszva, megfogadta, hogy ide még egyszer biztosan visszatér. Most beváltja a fogadalmát, és a tervek szerint márc. 31-én délután fél négykor lép színpadra. A rendezvény másnapja, 2007. április 1-je a családoké: egy felnőttel ugyanis két 16 éves gyermek síelhet ingyenesen, ráadásul a kombijegyhez a koncertbelépőjegy is ingyen jár. Vasárnapra a koncertbelépőjegy 25 Svájci Frankba / kb. 4000 Ft-ba kerül, míg a kombijegy a felvonóbérlettel együtt 55 Svájci Frankba / kb. 5440 Ft-ba kerül egy felnőttnek.

2006-ban mi is részt vettünk a hagyományos Snowpenair koncerten, itt készültek albumunk fotói. A Pink és Toto koncerten igazi aprés ski hangulat, szikrázó hó és napsütés és egy snowboard olimpiai bajnokkal való találkozás maradt meg emlékeinkben. A svájci Tanja Frieden minden magyar snowboardosnak rajtunk keresztül küldte el üdvözletét!

Kapcsolódó link:
www.snowpenair.ch

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.