Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Július 3-án jubileumi sörfesztivál lesz Murauban

2010.05.31.

Idén nyáron ünnepli a Murauer Bier 100. jubileumát. Ennek alkalmából július 3-án sörfesztivált tartanak Murau belvárosában. A "Jubileumi Sör" egész nap ingyen fogyasztható a jubileumkorsó megvásárlásával. A muraui szállodák és panziók kedvező csomagajánlatokkal várják a magyar vendégeket.
Murau egész belvárosát lezárják július 3-án a sörfesztivál idejére. A látogatók a kisváros 5 pontján válthatják ki a jubileumkorsót, mely egyben a fesztivál belépője és mellyel az egész fesztivál ideje alatt ingyenesen lehet fogyasztani a Murauer Bier által készített "Jubileumi Sört".

A gyermekek a jubileumpoharukba ingyen Murelli üdítőitalt kapnak. A kisváros 4 különböző pontján lesznek színpadok felállítva, ahol zenés programokkal várják az érdeklődőket. Fellépnek osztrák hírességek, mint Mooskirchner, Edlseer, Stoakoagler, Udo Wenders, Andreas Gabalier, továbbá 25 rezesbanda garantálja egész nap a sörözők mulatságát.

A fesztivál délelőtt 10 órától este 23 óráig tart.
KOMMENTEK

Szállástippek
Woody apartmanok
Új apartmanház 5 db igényesen berendezett lakással és 1 db 3 szintes sorházzal a kreischbergi kis kabinos lift állomásától mindössze 350 méterre. Minden lakás modern, igényesen berendezett, jól felszerelt konyhával, parkolóhellyel és ingyenes wifivel.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Club Hotel am Kreischberg csillagcsillagcsillagcsillag
Modern, négycsillagos szálloda a kabinos lift alsó állomásától 150 méterre. Szállodai szobákkal, 2-8 fős apartmanokkal, wellness részleggel, fitnesz teremmel várja a vendégeket. Szolgáltatások: játékterem, konferenciaterem, sítároló, WiFi, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Woody Park csillagcsillagcsillagcsillag
6 új 9 fős hütte a kreischbergi sípályák völgyállomásától 2 km-re. Kétszintes faházak minden igényt kielégítenek, mindegyikben kandalló, szauna és jakuzzi is tartozik!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.