Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Még modernebb hóágyúrendszer Stuhlecken

2011.12.09. Stánicz Balázs

Még modernebb hóágyúrendszer Stuhlecken A semmeringi hágó legnagyobb síterepe újabb eurókat fordított a hóágyúrendszer fejlesztésére. Ennek is köszönhető, hogy szombattól szinte az összes felvonó üzemelni fog a határ közeli síterepen.
750 000 euró a hóágyúrendszer bővítésére

Ismételten új gépekkel bővült Kelet-Ausztria legnagyobb és legnépszerűbb síparadicsomának hóágyú armadája. Lándzsás és propelleres hókészítőket vásárolt a lifttársaság, hogy megerősítse az immáron lassan 200 hóágyút számláló gépparkot.

„A modern és ütőképes hóágyúrendszerünknek köszönhetően a tavalyi szezon egésze során optimális pályákat kínáltunk a hozzánk látogatóknak, annak ellenére, hogy kevés természetes hó esett. Az idei téltől kezdve még kevésbé leszünk rászorulva az anyatermészetre”- fogalmazott Fabrice Girardoni a felvonótársaság vezetője.

Kulináris élvezetek a hegyen

Az idén nagybetűkkel írják a gasztronómiát a stuhlecki W11 panoráma étterem konyháján, ugyanis osztrák sztárséfek gondoskodnak a kulináris élvezetekről. Minden hónapban stájer specialitásokat kóstolhatunk meg; decemberben Hans Peter Fink majd a grazi Schlossberg étterem mesterszakácsa Christof Widakovich prezentálja specialitásait. Februárban őket követi Jürgen Kleinhappl a grazi San Pietro étterem konyhaséfe.

Hóágyúzás Stuhlecken; függetlenítve Holle Anyótól
Hóágyúzás Stuhlecken; függetlenítve Holle Anyótól
Funpark kezdőknek is

Sok pozitív visszajelzést kapott Stuhleck a Blue Tomato közreműködésével épített funparknak köszönhetően. Az idei szezontól a Promibahn négyüléses tetejénél is kialakításra kerül egy funpark, melynek elemeit úgy állítják össze, hogy az kezdőbarát legyen, így itt a freestyle világ rejtelmeivel ismerkedhetünk; lesz többek közt hullámpálya és minisánc is. Az új funparkot gyermekek és felnőttek egyaránt használhatják.

Nagy szezonnyitó parti decemberben

Igaz a síparadicsom már december 10-től elkezdi a szezont, azonban a nagy szezonnyitó bulira egy héttel később, azaz december 16-án kerül sor. A rendezvény 12 órától veszi kezdetét a W11 panoráma étteremben. Lesz diszkó, egyet fizet kettőt kap akció, főző show stájer ételekkel. Ingyenesen használhatjuk a hófánk pályát és a WISBI időmérő-versenypályát is. Sőt, a gyalogosan érkezők még a Stuhleckbahn ülőfelvonóval is díjmentesen utazhatnak.
KOMMENTEK
afuchs007 | 2011.12.12. 11:04
sajnos a hóhiány miatt szükséges fejleszteni :(

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Chalet Stuhleckblick
2 db, egyenként 4 fős, kb. 50 m2-es modern üdülőház, kb. 80 méterre a legközelebbi stuhlecki húzólifttől és sípályától! Felszereltség: saját hordószauna, nappali, 2 db hálószoba, wifi, smart TV.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hirschenhof Apartmanház
A 90 férőhelyes apartmanház a Semmering-Stuhleckre vezető négyülős lift alsó állomásától 300 méterre található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Althammerhof
Az Althammerhof modern, 60 m²-es jól felszerelt apartmanokat kínál egy családi juhtenyésztő farmon, Semmering-Hirschenkogeltől kb. 13 km-re.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.