Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Még modernebb hóágyúrendszer Stuhlecken

2011.12.09. Stánicz Balázs

Még modernebb hóágyúrendszer Stuhlecken A semmeringi hágó legnagyobb síterepe újabb eurókat fordított a hóágyúrendszer fejlesztésére. Ennek is köszönhető, hogy szombattól szinte az összes felvonó üzemelni fog a határ közeli síterepen.
750 000 euró a hóágyúrendszer bővítésére

Ismételten új gépekkel bővült Kelet-Ausztria legnagyobb és legnépszerűbb síparadicsomának hóágyú armadája. Lándzsás és propelleres hókészítőket vásárolt a lifttársaság, hogy megerősítse az immáron lassan 200 hóágyút számláló gépparkot.

„A modern és ütőképes hóágyúrendszerünknek köszönhetően a tavalyi szezon egésze során optimális pályákat kínáltunk a hozzánk látogatóknak, annak ellenére, hogy kevés természetes hó esett. Az idei téltől kezdve még kevésbé leszünk rászorulva az anyatermészetre”- fogalmazott Fabrice Girardoni a felvonótársaság vezetője.

Kulináris élvezetek a hegyen

Az idén nagybetűkkel írják a gasztronómiát a stuhlecki W11 panoráma étterem konyháján, ugyanis osztrák sztárséfek gondoskodnak a kulináris élvezetekről. Minden hónapban stájer specialitásokat kóstolhatunk meg; decemberben Hans Peter Fink majd a grazi Schlossberg étterem mesterszakácsa Christof Widakovich prezentálja specialitásait. Februárban őket követi Jürgen Kleinhappl a grazi San Pietro étterem konyhaséfe.

Hóágyúzás Stuhlecken; függetlenítve Holle Anyótól
Hóágyúzás Stuhlecken; függetlenítve Holle Anyótól
Funpark kezdőknek is

Sok pozitív visszajelzést kapott Stuhleck a Blue Tomato közreműködésével épített funparknak köszönhetően. Az idei szezontól a Promibahn négyüléses tetejénél is kialakításra kerül egy funpark, melynek elemeit úgy állítják össze, hogy az kezdőbarát legyen, így itt a freestyle világ rejtelmeivel ismerkedhetünk; lesz többek közt hullámpálya és minisánc is. Az új funparkot gyermekek és felnőttek egyaránt használhatják.

Nagy szezonnyitó parti decemberben

Igaz a síparadicsom már december 10-től elkezdi a szezont, azonban a nagy szezonnyitó bulira egy héttel később, azaz december 16-án kerül sor. A rendezvény 12 órától veszi kezdetét a W11 panoráma étteremben. Lesz diszkó, egyet fizet kettőt kap akció, főző show stájer ételekkel. Ingyenesen használhatjuk a hófánk pályát és a WISBI időmérő-versenypályát is. Sőt, a gyalogosan érkezők még a Stuhleckbahn ülőfelvonóval is díjmentesen utazhatnak.
KOMMENTEK
afuchs007 | 2011.12.12. 11:04
sajnos a hóhiány miatt szükséges fejleszteni :(

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Cafe-Pension s`Platzl csillagcsillag
A panzió Spital am Semmering település főutcáján fekszik, közúton mindössze 450 m-re Stuhleck sípályáitól. A ház aljában kávézó, míg a felső részén 2, illetve 2+1 ágyas szobák, illetve egy 6 fős apartman található. Ellátás: reggeli, vacsora. Parkoló, Wi-Fi, sítároló, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gasthof Gesslbauer
45 ágyas családi fogadó nagyjából félúton Semmering-Stuhleck (2,5 km) és Semmering-Hirschenkogel (3 km) között. 2, 3 és 4 ágyas szobák reggelivel, szauna, pihenőterem és sószoba.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Althammerhof
Az Althammerhof modern, 60 m²-es jól felszerelt apartmanokat kínál egy családi juhtenyésztő farmon, Semmering-Hirschenkogeltől kb. 13 km-re.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.