Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Svájc és a vicces turisztikai reklámok

2012.10.03. Bata Attila

Svájc és a vicces turisztikai reklámok Hamarosan bemutatják a Svájci Turisztikai Hivatal idei téli, síelős reklámfilmjét, amely idén is „svájciasra” sikeredett. Tavaly nagy sikert aratott a külföldiek körében, egy helyi, amatőr meteorológus, aki sok havat ígért a szezonra még október elején, aztán ez nagyjából be is jött.
A tavalyi reklámfilm főszereplője egy igazi svájci jelenség, Martin Horat volt. Az amatőr meteorológus, akiről a hivatásos meteorológusok nincsenek a legjobb véleménnyel, egy méretes hangyabolyba dugja a kezét, majd a hangyákból megjósolja, hogy nagyon havas tél közeleg. Már hallgatni is élmény...

Tessék jönni síelni, sok havunk lesz!
A karácsonyi ünnepek tájékán elkészítették a reklám folytatását is. Addigra már leesett az első nagyobb mennyiségű hó. A videóban 69 éves Horat arról beszél, hogy „ugye én megmondtam, és még nincs vége a havazásnak”.

Ugye én megmondtam? Sőt! Még több hó lesz!
A legújabb, a hamarosan sok helyen látható reklámspot pedig arról szól, hogy két órásmestert megbíznak, hogy szereljék le az ország összes óráját, vagy legalább az óramutatókat. Az ideérkező vendégek nyugalma mindennél fontosabb, ezért a svájciak még az órákat is eltüntetik az egész országban, A téli vakáció alatt megáll az idő, nincs hová rohanni.

Svájc megállítja az időt..
KOMMENTEK
vasssy | 2012.10.03. 00:45
Klara | 2012.10.03. 11:32
Mennék én oda, nem is kellene biztatni, csak meglennének hozzá az adottságok......

KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.