Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szállodatűz Jasnán - leégett a Junior Hotel

2015.10.07. sielok.hu

Kedd reggel a hajnali órákban tűz ütött ki a Deményfalvi-völgy turistaközpontja, Jasná egyik szállodájában, a Junior Hotelban. A tűzvésznek halálos áldozata is van, egy 64 éves férfi a Zsolnai járásból – tájékoztatta az állami hírügynökséget Jana Balogová, a Zsolnai Kerületi Rendőrkapitányság szóvivője.
A tűzoltóság Zsolna megyei szervezetének szóvivője, Miroslava Ondrichová tájékoztatása szerint a helyszínre érkező tűzoltók az épületből 130 személyt evakuáltak, kettőt tűzoltó létra segítségével. A szóvivő szerint „több személy kapott füstmérgezést“.

Kép: Jaroslav Plch / Facebook
Kép: Jaroslav Plch / Facebook
Közülük hat személyt – egy nyolchónapos csecsemőt, négy 31-54 év közötti férfit és egy 44 éves nőt a liptószentmiklósi kórházba szállítottak. Két személyt a helyszínen láttak el a mentők – tájékoztatott Boris Chmel, az Országos Mentőszolgálat (ZZS) műveleti központjának szóvivője.

Kép: Jaroslav Plch / Facebook
Kép: Jaroslav Plch / Facebook
A Liptószentmiklósról, Lipótújvárról (Liptovský Hrádok), Rózsahegyről (Ružomberok), Alsókubinból (Dolný Kubín), Turdossínból (Tvrdošín), a Zsolnai és Poprádi Tűzoltó- és mentőalakulattól (HaZZ) több mint 15 tűzoltókocsival a helyszínre érkező 40 tűzoltó még a déli órákban is a tűz megfékezésén dolgozott – tájékoztatott Ondrichová.

Kép: Jaroslav Plch / Facebook
Kép: Jaroslav Plch / Facebook
A tűz okát szakértők vizsgálják írja a Szlovákiai Magyar Televíziós Hírportál.
KOMMENTEK
százas | 2015.10.07. 13:55
Megnézzük nemsokára!
gyf | 2015.10.08. 18:24
Ajjaj, kellett a hely egy új szállodának??? F

Szállástippek
Bor apartmanok
Modern apartmanház Jasná / Otupné oldalán, 200 méterre a legközelebbi (kezdő) sípályától. Jól felszerelt, 2-5 fős, 1-2 hálószobás apartmanok közös, vagy privát szaunával, wifivel, TV-vel. Reggeli házhoz szállítás igénylehető.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Wellness Hotel Chopok csillagcsillagcsillagcsillag
Modern, színvonalas, 158 ágyas, családközpontú wellness szálloda Jasna sífelvonóitól 3 km-re a Déményfalvi-völgyben. Szolgáltatásai: nagymedence, szaunák, fitneszterem, bowling, étterem, bár, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Golf
Csendes, nyugodt környezetben fekvő szálloda a Stupka szálloda közelében, kilátással a golfpályára, wellness használattal, Tále síközponttól 3 km-re, Chopok déli oldalától 6 km-re.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.