Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Szállodatűz Jasnán - leégett a Junior Hotel

2015.10.07. | Szerző: sielok.hu
Kedd reggel a hajnali órákban tűz ütött ki a Deményfalvi-völgy turistaközpontja, Jasná egyik szállodájában, a Junior Hotelban. A tűzvésznek halálos áldozata is van, egy 64 éves férfi a Zsolnai járásból – tájékoztatta az állami hírügynökséget Jana Balogová, a Zsolnai Kerületi Rendőrkapitányság szóvivője.
h i r d e t é s
A tűzoltóság Zsolna megyei szervezetének szóvivője, Miroslava Ondrichová tájékoztatása szerint a helyszínre érkező tűzoltók az épületből 130 személyt evakuáltak, kettőt tűzoltó létra segítségével. A szóvivő szerint „több személy kapott füstmérgezést“.

Kép: Jaroslav Plch / Facebook
Közülük hat személyt – egy nyolchónapos csecsemőt, négy 31-54 év közötti férfit és egy 44 éves nőt a liptószentmiklósi kórházba szállítottak. Két személyt a helyszínen láttak el a mentők – tájékoztatott Boris Chmel, az Országos Mentőszolgálat (ZZS) műveleti központjának szóvivője.

Kép: Jaroslav Plch / Facebook
A Liptószentmiklósról, Lipótújvárról (Liptovský Hrádok), Rózsahegyről (Ružomberok), Alsókubinból (Dolný Kubín), Turdossínból (Tvrdošín), a Zsolnai és Poprádi Tűzoltó- és mentőalakulattól (HaZZ) több mint 15 tűzoltókocsival a helyszínre érkező 40 tűzoltó még a déli órákban is a tűz megfékezésén dolgozott – tájékoztatott Ondrichová.

Kép: Jaroslav Plch / Facebook
A tűz okát szakértők vizsgálják írja a Szlovákiai Magyar Televíziós Hírportál.
2015.10.07. 13:55:10 százas
Megnézzük nemsokára!
2015.10.08. 18:24:18 gyf
Ajjaj, kellett a hely egy új szállodának??? F
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »