Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szeptember 13-14-én lesz a Nagy Sportágválasztó Budapesten

2024.09.07. sielok.hu

Elérték a gyermekek azt a kort, hogy élvezik a testmozgást, minden percüket a szabadban töltenék, érdeklődnek a sporteszközök iránt? Itt az ideje hát sportágat választani! A Nagy Sportágválasztó széles sportági palettát kínál a kis- és nagy gyermekek számára egyaránt.
A belépés mindenkinek ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
Több mint 100 sportág, és ráadásképpen több mint 20 hangszer, 20 000 látogató, olimpiai, világ- és Európa-bajnok sportolók, neves zenészek. Ez a Budapesti Nagy Sportágválasztó és Nagy Hangszerválasztó kínálata.

A sportági helyszíneken szakképzett edzők segítségével lehetőség nyílik a kitelepülő sportágak kipróbálására, valamint bemutatók formájában a közönség az alapokon túl is beleláthat egy-egy mozgásforma világába. Az eseményen a gyermekek találkozhatnak, sőt együtt is sportolhatnak a megjelenő olimpikonokkal, élsportolókkal.

Mindezeken felül a kicsik és nagyok egyaránt belekóstolhatnak a zene világába, szakképzett oktatók mutatják be egy-egy népszerű vagy kevésbé ismert hangszer történetét, működését, legérdekesebb és legfontosabb jellemzőit.

A kétnapos rendezvény pénteki napja továbbra is az előre bejelentkezett, pedagóguskísérettel érkező óvodai, iskolai gyerekcsoportoknak van fenntartva, pénteken 13-14 órától már az egyéni látogatók számára is nyitottak a kapuk, a szombati nap pedig teljes egészében a nagyközönségé, családoké.
A Sísportot a Babos Síklub mutatja be a rendezvényen, ahol lécre is lehet pattanni.
A Sísportot a Babos Síklub mutatja be a rendezvényen, ahol lécre is lehet pattanni.
A sísportot a Babos Síklub képviseli a Sportágválasztón. A műanyag borítású tanpályáján mindenki kipróbálhatja, milyen felcsatolni egy sífelszerelést, és lesiklani egy kisebb lejtőn. A rendezvényen 2007 óta a Síklub szakképzett síoktatóitól kaphatnak segítséget az érdeklődők életük első lesiklásához.
További információk és regisztráció: sportagvalaszto.hu
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SÍTÁBOROK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.