Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szerdától síelhető a sátoraljaújhelyi Kalandpark

2014.01.28. 2014.01.29. sielok.hu | frissítve: 2014.01.29.

Egy hete visszatért a Zemplénbe is a tél, így január 22-én ismét elkezdődött a sípályák havazása a sátoraljaújhelyi Zemplén Kalandparkban. A nyitásra sem kell már várni, hiszen szerdától már használható az I-es és a gyermek pálya.
A hóágyúzásra a természet is "rásegített", hiszen éjszakánként nem volt ritka a -10 fokos hőmérséklet, valamint többször hullott természetes hó is. Ennek köszönhetően január 29-én szerdán ismét megnyitják a nagyközönség előtt az I-es és a gyermek pályákat! A sípályák mellett - az országban egyedülálló módon - kitűnő téli szórakozást nyújt a bobpálya, a libegő, a hófánk pályák, valamint a jégkorcsolya pálya.

Miközben a vendégek síelnek vagy snowboardoznak, a Zemplén Kalandpark munkatársai folytatják a hóágyúzást, hogy minél hamarabb használható legyen a II-es (nagy) pálya is. A cél az, hogy a február 8-9-én megrendezésre kerülő SnowShow 2014 rendezvényre már mindhárom pálya és az összes felvonó a vendégek rendelkezésére álljon.

Aki kíváncsi a Zemplén legjobb pályáira, nézzen be hozzájuk!

KOMMENTEK

Szállástipp
Hotel Hunor csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Hunor Sátoraljaújhelyen, a Magas-hegy lábánál, 100 méterre a sípályákhoz felvivő libegőtől, a Zemplén Kalandpark közvetlen szomszédságában található. Szolgáltatások: uszoda, fitneszterem, bowling pálya, teniszpálya, pezsgőfürdő, szauna, szolárium, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.