Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síelés és programok a hazai pályákon az év végén is

2010.12.30.

Síelés és programok a hazai pályákon az év végén is Az iskolai szünet és a jó idő sokakat csábít mostanában a hazai pályákra. A hóágyúzható síterepeink igyekeznek újabb pályákat megnyitni az elkövetkező napokban, hiszen a nagy érdeklődés miatt már egyre zsúfoltabb a helyzet és az időjárás is alkalmas a hógyártásra mostanában.
A hazai, de a környező országok pályáin is nagy tömeggel találkozunk ezekben a napokban. Aki síelni indul, készüljön fel hosszabb várakozási időre a pénztáraknál és a liftek előtt, valamint parkolási nehézségekre is. A következő napokban újabb pályák nyílnak meg legnagyobb síterepeinken, és szilveszter előtt programokkal is kedveskednek az üzemeltetők.

Eplényben az 1-es, 2-es és a 4-es pálya felső része üzemel. Jelenleg is hóágyúznak, hogy hétvégén a 3-as, és a teljes 4-es pályán is lehessen síelni. December 31-én, 21 óráig bemelegítő szilveszteri mulatságot tartanak Holle Anyó Síházban. Zenél az Indygo zenekar. Esti síelés 21 óráig tart, másnap 13-kor indulnak a liftek.

Mátraszentistvánban a felső részen és a 4-es pályán lehet síelni. Csütörtöktől várhatóan már üzemel a 3-as piros pálya is. Itt szilveszterkor 16:30-ig lehet síelni, másnap 11:00-kor kezdik az új évet.

Visegrádon csütörtökön (dec. 30.) tartanak előszilveszteri bulit. Ezen a napon hajnali 2-ig lehet csúszni. A Hütte partira a belépő ára 3000 forint (ebben benne van a felvonó használat és egy ital). Szilveszterkor délután 5-ig lehet síelni, nyitás másnap 13 órakor.

KOMMENTEK
Gutbrod András | 2010.12.30. 02:26
Éjjel csak nálunk lehet síelhet, próbálja ki!
Várunk mindenkit szeretettel!
szervíz | 2010.12.30. 15:43
Sajnos a beharangozóból kimaradt az hogy Visegrádon a felső pálya és a tányéros lift sem üzemel emiatt a mai tömeg egy 400m-es pályára szorult a hozzávaló "Zimmer Feri" körülményekkel. Ezért pénzt kérni elég elgondolkodtató...igazán a fenti film jutott eszembe...ez sajnos nem győzött meg arról hogy érdemes hazai pályákat látogatni ill. a fenti gondolat nem megy ki a fejemből...tényleg nálunk mindennek ilyennek kell lenni???? 4500 ft. ezért??? 2.5 órányi autózásra ettől ennek a duplájáért a sokszorosát nyujtják magyarul azt kapod amiért mentél...
Ez nagyon nagy kár és romboló!
PEDRO | 2010.12.30. 19:08
Kedves Szervíz!
Köszöntelek a fórumon, látom aktívan telt az első napod a közösségben. Arra kérlek adj még egy esélyt a hazai pályáknak, és az internet adta tájékozódási lehetőségeknek! Téli szünetben sajnos sokan vannak.
hómániás | 2010.12.31. 12:01
Kedves Szerviz!

Egyet értek Pedróval, kissé szigorú voltál, ám az is igaz, hogy ár-érték arányban ez így drága szórakozás. Alaptétel: ne osztrák pályákhoz viszonyítva értékelj! Kicsit laposabb, kicsit cimmeferisebb de a mienk!!! Csússz és légy boldog! I love this Game!!! BUÉK!!!!!
szervíz | 2010.12.31. 12:08
Kedves Pedro,
szeretnék csak a ZF mentalitás ebben visszatart. Pl. ha az jelent volna meg hogy "jó program várható Visegrádon csak sajnos technikai okok miatt a felső pálya nem üzemel és a tányéros lift sem emiatt az menjen aki a gyerekeivel jól akarja érezni magát vagy a várható jó éjszakai programot választja." Ebben az esetben nem mentünk volna fel és nem kellet volna eljönnünk amivel elment a nap...és nem éreztük volna becsapva magunkat ill. nem fogadtuk volna meg hogy soha , semmikor...
Amíg ez nem változik addig ne álmodozzon senki hazánkban minden marad úgy ahogy volt.
Próbáljuk azt elérni hogy Tímár P. ne gondolkodhasson a ZF 3 vagy 26-ról. Én szívesen használnám ezt a tájékozódási formát ha korrektséget tapasztalnék úgy ahogy ez létezik más nem hazai hasonló oldalakon ahol pl. a WEB kamerákon még a szél erősségére is lehet következtetni ha nem hiszünk a meteorológiának..
A korrekt üzletmenet hosszútávon kifizetődik!!! Én ebben hiszek, ezért írtam újra.
PEDRO | 2010.12.31. 18:47
- A visegrádi honlapon található infók naponta frissülnek!
- A 3(!) darab kamerán napok óta látszik, hogy irdatlan a tömeg!
- Évek óta kommunikálják(-juk)(itt a fórumon is), hogy a felső pályát sem hó ágyúzni, sem ratrakolni, nem tudják, évente egy-két napot van nyitva, amikor le esik 60 centi hó!
- A tányéros nyomvonalát, ha lehet, be ágyúzzák, DE ez a döntés a vízművek kezében van, NEM a pálya kezelőié!
- A fő oldalról elérhető pálya térképen jól látható mely pályák a kezeltek!
- Használjuk végre az internetet arra amire való: tájékozódásra, és akkor nem lesz ZF 3!
-B.U.É.K.!

Szállástippek
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.