Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szocsi 2014 - Lindsey Vonn nem indul

2014.01.07. MTI

Térdsérülése miatt nem indul a februári szocsi téli játékokon Lindsey Vonn olimpiai bajnok lesikló. A 29 éves sportoló - aki Tiger Woods barátnője - a szocsi olimpia egyik legnagyobb sztárja lett volna - írja az MTI.
"Le vagyok sújtva, mert be kell jelentenem, hogy nem vehetek részt az olimpián" - írta kedden Facebook-oldalán a négyszeres összetett világkupa-győztes amerikai alpesi síző, hozzátéve, hogy hiába tett meg mindent, térdsérülése nem jött teljesen rendbe, s szalagjai nem elég stabilak a versenyzéshez.

A kétszeres világbajnok sportoló jelezte, hamarosan megműtik a térdét, s biztos benne, hogy a jövő évi világbajnokságon, melyet otthonában, Vailben rendeznek, ott lesz a mezőnyben.

Kép: Lindsey Vonn / Facebook
Kép: Lindsey Vonn / Facebook
Vonn a tavaly februári világbajnokság lesikló versenyén szenvedett súlyos balesetet, aminek következtében a jobb térdében az oldalsó és a keresztszalag is elszakadt, emellett a sípcsontja is eltört. A visszatérésre készülve november 19-én edzés közben nagyot bukott, s szintén a jobb térdében részlegesen elszakadt az elülső keresztszalagja. December elején aztán a 29 éves síző visszatért, majd egyre jobb eredményeket ért el, de december 21-én a Val d'Isere-i lesikló viadalon ismét bukott, és megint a jobb térde sérült meg.

KOMMENTEK
százas | 2014.01.09. 18:08
Sebaj! Majd ezalatt billiárdozik a tigris dákójával.

h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.