Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szocsi: közel 150 órában közvetít a közmédia

2014.01.30. 2014.02.02. MTI | frissítve: 2014.02.02.

Csaknem 150 órában közvetítenek a szocsi XXII. téli olimpiai játékokról a közmédia tévécsatornái, de az MTI és a Kossuth Rádió is kiemelten foglalkozik az oroszországi világeseménnyel - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) csütörtökön az MTI-vel.
A közlemény szerint a február 7. és 23. között rendezett téli olimpia közvetítésének az M1 szenteli a legtöbb műsoridőt: jövő pénteken, 16.45-kor a megnyitóval kezdődik a csatornán látható több mint kéthetes közvetítéssorozat. Az adó reggel 8 órától egészen estig megszakításokkal sugároz élőben, felvételről és ad összefoglalókat.

Az M2 20.45-ös állandó kezdéssel több mint kétórás napi összefoglalókat ad, és a műkorcsolya döntőit is ez a csatorna közvetíti. A Dunán főként hokimérkőzéseket nézhetnek majd az érdeklődők: naponta két összecsapást is műsorra tűz a csoportmérkőzésekből, valamint a kieséses szakaszt is végigköveti.

A Magyarországon kizárólag az MTVA által közvetített szocsi játékok műsorvezetői Petrovics-Mérei Andrea, Szőke Viktória, Gundel Takács Gábor és Szujó Zoltán lesznek. A nyitó- és záróünnepség a Szujó Zoltán-Szabó Gábor páros tolmácsolásában hallható majd.

Kommentátorként Szujó Zoltán a szánkót, a bobot, a skeletont, Szabó Gábor az alpesi sít, a sífutást, Hajdu B. István, Spiller István és Knézy Jenő a hokit, Knézy Jenő a hoki mellett a biatlont és a síugrást is, Mezei Dániel a gyorskorcsolyát, a rövidpályás gyorskorcsolyát, Zelinka Ildikó a műkorcsolyát, Ujvári Máté pedig a snowboardot és a freestyle-t közvetíti. Mohay Bence és Gergelics József, a közmédia helyszínen lévő két tudósítója szállítja a naprakész híreket és háttéranyagokat a tévécsatornák, az MTI, a Kossuth Rádió és az online kiadás számára.

Az olimpia alatt az M1, M2 és a Duna közvetítései online is követhetők lesznek. A www.telesport.hu/sochi2014 oldalon az online közvetítések és szöveges beszámolók mellett a versenyek és mérkőzések is visszanézhetők lesznek, valamint naprakész és részletes adásmenet is megtalálható majd.

KOMMENTEK

KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.