Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A Dolomitokban is megkezdődött a síszezon!

2016.11.12. Bata Attila

A vártnál jóval korábban, már ezen a hétvégén sikerült beindítani az első liftet és előkészíteni az első pályát Európa egyik leglátványosabb sírégiójában, az olaszországi Dolomitokban. Szombaton a Drei Zinnen (Tre Cime) síterep egyik pályája fogadta a régió első vendégeit.
Webkamerakép szombat délelőtt
A szokásos kedvező feltételek (havazás az elmúlt napokban, állandó hóágyúzás és megfeszített pályamunka) meghozták az eredményüket és a szokásosnál hetekkel korábban megnyílt a Dolomitok első pályája.

A Drei Zinnen (olasz nevén Tre Cime) síterep a Kreusberg-hágó (Kreusbergpass/Passo Monte Croce) melletti Mark Girardelli pályát nyitotta meg. Az egykori sífenomén versenyei előtt és után éveken át sokat edzett ezen a pályán, amelyet később el is neveztek róla.

A korai nyitás nagyon jó hír a tavalyi hó ínséges szezonkezdethez képest. További jó hír, hogy a jövő héten újabb pályák nyílhatnak meg a hatalmas pályarendszerben. Az már biztos - a héten be is jelentették -, hogy a következő hétvégén Cortina d'Ampezzo is megkezdi a szezont a Faloria részen.
KOMMENTEK

h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.