Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

A Dolomitokban is megkezdődött a síszezon!

2016.11.12. | Szerző: Bata Attila
A vártnál jóval korábban, már ezen a hétvégén sikerült beindítani az első liftet és előkészíteni az első pályát Európa egyik leglátványosabb sírégiójában, az olaszországi Dolomitokban. Szombaton a Drei Zinnen (Tre Cime) síterep egyik pályája fogadta a régió első vendégeit.
Webkamerakép szombat délelőtt
A szokásos kedvező feltételek (havazás az elmúlt napokban, állandó hóágyúzás és megfeszített pályamunka) meghozták az eredményüket és a szokásosnál hetekkel korábban megnyílt a Dolomitok első pályája.

A Drei Zinnen (olasz nevén Tre Cime) síterep a Kreusberg-hágó (Kreusbergpass/Passo Monte Croce) melletti Mark Girardelli pályát nyitotta meg. Az egykori sífenomén versenyei előtt és után éveken át sokat edzett ezen a pályán, amelyet később el is neveztek róla.

A korai nyitás nagyon jó hír a tavalyi hó ínséges szezonkezdethez képest. További jó hír, hogy a jövő héten újabb pályák nyílhatnak meg a hatalmas pályarendszerben. Az már biztos - a héten be is jelentették -, hogy a következő hétvégén Cortina d'Ampezzo is megkezdi a szezont a Faloria részen.
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó terepcsoportok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 60 vendég és 5 regisztrált felhasználó látogatja.