Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szombaton nyit Murau-Kreischberg!

2015.12.04. sielok.hu

Szombaton nyit Murau-Kreischberg! Az előzetes terveknek megfelelően, a magyarok kedvenc ausztriai síterepe december 5-ével megkezdi a síszezonját! Az intenzív hóágyúzás nagyon sokat segített abban, hogy már a nyitás napján a völgyig le lehet csúszni a síterepen.
A november végén érkezett erős lehűlésnek köszönhetően már több, mint egy hete dübörögnek a hóágyúk és zajlanak a munkálatok Kreischberg síterepén.
Az alábbi sífelvonók lesznek majd nyitva::
  • 6 személyes kiskabinos lift, a völgypályával egész hosszban
  • 10 személyes kiskabinos lift a Rosenkranzon
  • 6 személyes "narancssárga plexis" ülőlift
  • "G" Kreischi tanulólift
  • bébilift és varázsszőnyeg
  • tanulóliftek a Snowparknál
Amint az időjárás lehetővé teszi, további pályák nyitnak meg a Rosenkranz oldalon - érdemes figyelemmel kísérni az aktuális állapotokat a www.kreischberg.at oldalon!

Szezonnyitástól egészen december 18-ig a gyerekek 15 éves korig ingyen síelhetnek, amennyiben legalább 2 napos síbérletet vásárolnak, a szülő teljes árú síbérletet vásárol és a környékbeli partnerszállások egyikén szállnak meg.
Bővebb információ az akcióról: www.murau-kreischberg.at
KOMMENTEK

Szállástippek
Woody apartmanok
Új apartmanház 5 db igényesen berendezett lakással és 1 db 3 szintes sorházzal a kreischbergi kis kabinos lift állomásától mindössze 350 méterre. Minden lakás modern, igényesen berendezett, jól felszerelt konyhával, parkolóhellyel és ingyenes wifivel.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gasthof Kreischberg csillagcsillagcsillag
2016-ban felújított családias hangulatú kutyabarát panzió, 2-6 fős szobákkal, ellátással. A szállással szemben lévő sípálya kb. 1 km-re található, síbusszal vagy autóval könnyen megközelíthető.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel-Gasthof Lercher csillagcsillagcsillagcsillag
Osztrák család által vezetett, nagy múltú szálláshely Murau központjában, Kreischbergtől 7 km-re, 4 csillagos igényes szállodai, valamint 3 csillagos kedvezőbb árú szobákkal. Wellness: szauna, gőzszauna, relaxációs terem, masszázs.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.