Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szuperkényelmes parkolás Eplényben

2012.12.14. Intersport Síaréna

Szuperkényelmes parkolás Eplényben Az 1100 új parkolóhelyen túl vajon mivel lehet továbbfejleszteni még a parkolási lehetőségeket? Eplényben egy igazán nagyszerű ötlettel álltak elő. Folytatjuk az eplényi újdonságok felsorolását, ezúttal a parkolás és a fizetés újdonságairól lesz szó.
A Nordica Síarénában kialakították a „Praktikus és Kényelmes” parkolás rendszerét. Így még a távolabbi parkolókból sem kell majd gyalogolni, mivel mindenki saját kocsijával hajthat le a sípályák közvetlen közelébe, ahol kipakolhatnak, és csak a sofőrnek kell majd visszavinni az autót a parkolóba.

Azonban a kép úgy teljes, hogy a sofőr is kényelmesen érkezik. Ebben segít majd a Weltauto két „Praktikus és Kényelmes” kisbusza, melyekkel a pályához szállítják a sofőröket. Természetesen a dolog a síelés befejeztével visszafelé is működik. Az egész néhány perc alatt megvan, így a rendszer valóban rászolgál a nevére. A pálya melletti parkolókhoz két új fahidat is építettek a gyalogos forgalom számára.

A Kemencés Büfé alapterületét megnövelték és új, modern konyhafelszerelésekkel látták el. Ezáltal a kínálata is változatosabb és akár még pizzatekercset is kaphatunk. A Holle Anyóban egy társalgóhelyiséget hoztak létre a panzióvendégek számára, ahol jó melegben lehet beszélgetni, tévézni és internetezni is.

A fizetési módok palettáját is kibővítették. Immáron fizethetünk SZÉP kártyával, bankkártyával, sőt még PayPass rendszerben is.

A mindennapi feladatok ellátására beszereztek egy vadonatúj hójáró masinát. A négykerék-meghajtású, hernyótalpas kvad nagy segítség a hóágyúzás közben, az elsősegély-szolgálatnak a sérültek ellátásánál, de még havat is lehet vele tolni a keskenyebb átcsúszókra, nyomvonalakra tolólapjának köszönhetően.

Így a tél elején érdemes visszaemlékezni, hogy milyen egyéb fejlesztések történtek a nyári időszakban, amikor is megalkották Magyarország egyetlen felvonóval ellátott kerékpáros parkját Eplényben. Építettek négy kerékpáros pályát: egy csodálatos Panoráma és Élmény pályát, egy CrossCountry nyomvonalat, továbbá egy Downhill és egy gyermek tanulópályát is. A Szent Sólyom négyüléses felvonó székeit alkalmassá tették kerékpárok szállítására. Kerékpárkölcsönzőt építettek ki és Specialized tesztbázist nyitottak. Azt ígérik, jövőre még több pályával várják a bringásokat. Eljött tehát az idő, hogy úgy számoljunk Eplénnyel, mint egy multifunkciós, egész éves szabadidőparkkal.

Mára elkészült az új pályatérkép: Interaktív térkép a siarena.hu oldalon.
KOMMENTEK
százas | 2012.12.14. 09:24
Szuper, amit csináltak! Klassz az interaktív térkép, rengeteg hasznos információval, szeretjük ezeket bogarászni. Egy apró hiba: a kettes tanulónál feljebb van a völgy, mint a hegy. Továbbá a pályák számozása rákerülhetne.

Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.