Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Tatry Super Ski: újabb három síterep a közös bérletben

2020.01.18. Bata Attila

A szlovák és lengyel síterepek szövetségéből álló közös síbérlet az idén további három sítereppel bővült, így már 17 síterepen lehet egy bérlettel síelni!
2011-ben a szlovák határhoz közeli lengyel síterepek is léptek egy nagyot a síelők érdekében. Korábban nem volt igazán vonzó, hogy a sok apró síterepre külön-külön kellett bérleteket venni, így néhány síterep megalapította a Tatry Ski bérletet, a régió közös síbérletét.

A közös síbérlet az évek alatt egyre népszerűbb lett, újabb és újabb síterepek csatlakoztak hozzá. 2017-ben már kilenc síterepre volt érvényes, de a nagy változás 2018-ban következett be, miután 14 síterepre (13 lengyel és 1 szlovák) volt érvényes a közös bérlet. A változás marketing része, hogy a bérletet is átnevezték, azóta Tatry Super Ski névre hallgat.

Az idén újabb három síterep csatlakozott a szövetséghez, két lengyel (Rusiń-Ski és Długa Polana) és egy szlovák sítereppel (Meander Ski & Thermal Park, Oravice) bővült a kör.

Közös bérletet, amely mindkét országra érvényes, minimum két napra éri meg vásárolni. A kétnapos felnőtt bérlet, főszezonban, 190 zlotyba (kb. 15 ezer forint) kerül. Akár hétnapos bérlet is vásárolható. Aki egy hetet eltölt a Tátra környékén, de nem síelne naponta, az olyan bérletet is vásárolhat, hogy öt kiválasztott napon síelhet egy hét nap alatt.

További információ és a bérlethez tartozó síterepek listája a közös bérlet honlapján található.
KOMMENTEK

h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.