Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Tavaszi síelés a mátraszentistváni Síparkban

2015.03.16. Sípark.hu

Hétfőn már a nyolcvanadik napja megszakítás nélkül nyitva van a Sípark. Az elmúlt hetekben nagyon sok havat gyártottunk és ez még meg van a pályákon, átlagosan 50-65 cm, a besíelhető pályahossz pedig közel 2 km. A leghosszabb kék pályánk is működik a csákányos felvonóval.
Az időjárás előrejelzés szerint a sípálya 821 méteres magasságában minden éjjel 0 fok körül alakul a hőmérséklet, így reggel kifagyott, jó pályákon lehet csúszni. Minden nap szép napsütés, kellemes idő lesz, a hó ennek megfelelően felpuhul, majd estére ismét kifagy. 

Sípálya nyitás előtt
Sípálya nyitás előtt
Érdemes megnézni a webkamerát a www.sipark.hu weboldalon.

Sípálya napközben
Sípálya napközben
Ezen a héten már utószezoni jegyárakkal várjuk a vendégeket. Síoktatásra még mindig van lehetőség.

Ratkarolt pálya reggel
Ratkarolt pálya reggel
A héten az utolsó magyar lesiklóversenynek is otthont adunk. Szerdán délelőtt az Országos Szenior Alpesi Síbajnokság nyílt amatőr versenye lesz a Síparkban.
KOMMENTEK

Szállástippek
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.