Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Téli sportok kavalkádja várja a látogatókat a Városligetben

2015.11.18. sielok.hu

A Nagy Sportágválasztó Szervező Iroda szervezésében valósul meg a Téli Sportágválasztó elnevezésű esemény 2015. december 13-án, a Városligeti Műjégpályán. Több, mint tizenöt sportággal lehet majd találkozni a helyszínen és akár már a rendezvény ideje alatt el lehet indulni a versenyszerű sportolás útján.
A Nagy Sportágválasztó Szervező Iroda szervezésében megvalósuló Téli Sportágválasztó egy olyan hiánypótló rendezvény, amely egyrészt igyekszik teljes körűen megismertetni a nyilvánossággal a téli sportágakat, másrészt szeretné mindenki számára bebizonyítani, hogy mozogni télen is öröm!
Egyre népszerűbb hazánkban is a curling
Egyre népszerűbb hazánkban is a curling
A Téli Sportágválasztót egy egész napos esemény, melyen kipróbálhatjátok a havas-jeges sportokat és ezáltal kedvet kaphattok az űzésükhöz. Sokan talán nem is tudják, hogy Magyarországon komoly curling-élet van, vagy éppen a síugrást is lehet versenyszerűen űzni. A műkorcsolyát pedig az Európa-bajnok Sebestyén Júlia iskolájában is el lehet sajátítani. A megjelenő sportágakat minden esetben sportszakemberek, edzők képviselik. Ők mutatják be az adott mozgásforma lényegét és információt adnak a sportág gyakorlásának lehetőségeiről, feltételeiről.
A rendezvénynek a Városligeti Műjégpálya 2000 m2-es elkerített jégfelülete ad otthont
A rendezvénynek a Városligeti Műjégpálya 2000 m2-es elkerített jégfelülete ad otthont
A Műjégpálya elkerített kb 2000 m2-es jégfelületén és a mellette található szintén 2000 m2-es gyakorló jégpályán a tervek szerint ismét kipróbálható lesz a jégkorong, a korcsolyasportok, a curling, a bandy, a bob, a szánkó és a jégvitorlás. A jégpályák mögötti 10 000 m2-es betonos felületen, a letelepített műanyag pályákon, illetve ha az időjárás is úgy akarja havas területeken mindenki tesztelheti magát síelésben, sífutásban és biatlonban is, de még a kutyaszánhúzást is ki lehet próbálni.
Neves személyiségekkel együtt próbálhatjuk ki a különböző téli sportokat
Neves személyiségekkel együtt próbálhatjuk ki a különböző téli sportokat
A rendezvényen magas színvonalú bemutatókban is gyönyörködhetnek a látogatók és nem hiányoznak majd a neves sportszemélyiségek sem, akikkel együtt is lehet sportolni a Városligeti Műjégpályán!

A rendezvény 10 és 20 óra között várja a látogatókat. Fontos információ, hogy a Téli Sportágválasztó bejárata nem a Városligeti Műjégpálya főbejárata lesz, hanem attól kb. 250 méterre található oldalsó, felmolinózott kapun keresztül, a regisztrációs sátraknál léphetnek be a látogatók a rendezvényre. A közönségkorcsolyázás a Műjégpálya kb. 12 000 m2-es jégfelületén – a Téli Sportágválasztó rendezvénytől függetlenül – zavartalanul működik, melyhez korcsolyajegyet, a Műjégpálya nyitvatartási idejében a főbejáratnál kell váltani.
Magas színvonalú és látványos bemutatókkal is készülnek
Magas színvonalú és látványos bemutatókkal is készülnek
A Téli Sportágválasztóra a belépés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

Regisztráció: ezen a linken.

A rendezvényről folyamatosan frissülő információk találhatók a telisportagvalaszto.hu honlapon és az esemény Facebook oldalán.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIÁK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.