Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Téli Sportágválasztó lesz a Vasas Jégcentrumban

2018.01.23. sielok.hu

Kezdd az évet sportágválasztással! 2018. január 27-én, szombaton 10-17 óra között a Vasas Jégcentrumban várják az érdeklődőket, akik a rendezvény keretében több mint 20 téli sportágat próbálhatnak ki. Látványos bemutatók is lesznek, ahol híres sportolókkal találkozhatunk és közös sportolásra is lesz lehetőség.
A Nagy Sportágválasztó Szervező Iroda negyedik alkalommal rendezi meg a Téli Sportágválasztó rendezvényt. Idén is a 4. kerületben található Vasas Jégcentrum (1046 Budapest, Homoktövis u. 1.) ad otthont a több mint 20 téli sportágnak.

Időpont: 2018. január 27. szombat
Helyszín: Vasas Jégcentrum - Budapest, IV. kerület, Homoktövis u. 1.
Nyitva tartás: 10:00 - 17:00 óra

A rendezvényen a téli sportágak mutatkoznak be és lesznek kipróbálhatóak a közönség számára. A megjelenő sportágakat minden esetben sportszakemberek és edzők képviselik, így a gyakorlatban lehet megismerkedni a különböző sportágakkal, értő felügyelet mellett.

Ennél autentikusabb és hitelesebb élmény nem kell ahhoz, hogy később (vagy éppen azonnal) megszülessen a döntés, melyik sportágnál ragad le a kíváncsi fiatal.
A Téli Sportágválasztó - mint ahogy a Nagy Sportágválasztó rendezvények - díjmentesen látogatható, de regisztrációhoz kötött! A sportágak és a szervezők 10.00 és 17.00 óra között várják a családokat, egyéni látogatókat a Jégpalota helyszínén ahol 3600 m2-es jégfelület várja a látogatókat.

A helyszínen lehetőség lesz kipróbálni a következő sportágakat: Alpesi Sí, Asztali hoki, Bob, Crokinole, Curling, Cyclocross, Dogscooterezés, Fakutya, Gyorskorcsolya, Hókorcsolya, Hoverboard, Jégkorong, Jégtánc, Kutya szánhajtás, Kutyafogathajtás, Kutyás futás, Műkorcsolya, Nordic Walking, Rövidpályás gyorskorcsolya, Segway, Snowboard, Szánkó, Szinkronkorcsolya.
A rendezvény programjai mellett magas színvonalú bemutatókban is gyönyörködhetnek a látogatók és találkozhatnak a bajnokokkal, akikkel lehetőség lesz a közös sportolásra is.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
Regisztráció: sportagvalaszto.hu
Facebook esemény: facebook.com

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.