Menü ≡

Szeptemberben újra lesz Nagy Sportágválasztó Budapesten

2021.07.29. | Frissítve: 2021.08.19. | Szerző: sielok.hu
Szinte minden családban felmerül a kérdés: milyen sportágat válasszunk a gyereknek? Erre adhat hathatós segítséget a szeptember 10-11-én (péntek, szombat) megrendezésre kerülő Budapesti Nagy Sportágválasztó, ahol több mint 100 sportágat lehet díjmentesen kipróbálni. A rendezvényen olimpikonokkal, és élsportolókkal is találkozhatunk, a belépés mindenkinek INGYENES, de regisztrációhoz kötött!
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A rendezvény lényege, hogy a látogatók ne csak nézzék az egyes sportbemutatókat, hanem aktív részesei legyenek maguk is az eseménynek, vegyék kezükbe a sporteszközöket, próbálják ki a megjelenő sportágakat, tapasztalják meg az egyes mozgásformák lényegét, hangulatát.

A szeptember 10-11-én 9-17 óra között megrendezésre kerülő eseményen több mint 100 sportág mutatkozik be, így mindenki kiválaszthatja a számára megfelelő mozgásformát. A Nagy Sportágválasztó célja egyrészt segítséget nyújtani azok számára, akik mozogni vágynak, de még nem találták meg az „igazit”, vagyis az adottságaikhoz és igényeikhez illő sportágat, amely valóban rendszeres mozgásra ösztönözné őket. A másik cél a kevésbé ismert sportágak népszerűsítése – különösen, hogy ezek között olyanok is szép számmal akadnak, amelyekben világszinten nagyszerű eredményekkel büszkélkedhetnek a magyarok.

Az esemény egyes helyszínein profik bemutatóit és nyílt edzéseket láthat majd a közönség, illetve a vállalkozó kedvűek belekóstolhatnak egy-egy számukra szimpatikus sportágba, edzők segítségével. Emellett lehetőség nyílik arra is, hogy a látogatók személyesen találkozzanak, és együtt sportoljanak ismert olimpikonokkal – így pedig némi extra motivációra is szert tehetnek.
A sísportot idén is a Babos Síklub képviseli.

Helyszín:

Merkapt Sportközpont, 1106 Budapest, Maglódi út 12/A
A kétnapos rendezvény péntek délelőttje továbbra is az előre bejelentkezett, pedagóguskísérettel érkező óvodai, iskolai gyerekcsoportoknak van fenntartva. Pénteken 14 órától már mindenki számára nyitottak a kapuk, a szombati nap pedig teljes egészében a nagyközönségé, családoké.

A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni a sportagvalaszto.hu weboldalon lehet, ahol minden információ megtalálható az eseményről.

GYERE EL! PRÓBÁLD KI! VÁLASSZ!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síiskolák:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó galériák:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
#Covid infók síelőknekUtasbiztosítás Covid fedezettel FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »