Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

10 pályával és 5 lifttel üzemel a síközpont Eplényben

2017.01.24. | Szerző: Intersport Síaréna
A nyitás óta több mint 160.000 köbméter havat gyártottak a pályákra, így már összesen 10 ratrakolt pályán lehet csúszni! Nyitva van az A1, A7, Q3, A6, A4, Q2, Q7, A3, Q5, A5- ös pálya, így összesen több mint 7200 méteren lehet Eplényben síelni, ebből közel 4000 méteren kivilágított pályákon.
h i r d e t é s
Hétvégente pedig teljes kapacitással üzemel a síterep, beleértve az Audi Sport 4 üléses sífelvonót, az 1-es, 2-es, 3-as csákányost és a T1-es, T2-es, T3-as tanulófelvonót!

A hegyre szállítási kapacitás így összesen 7.350 fő óránként!

Folyamatosan ratrakolják a pályákat, beleértve a meredek részeket is a csörlős ratrak segítségével, tökéletes felületet biztosítva vendégeik számára.

Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Minden héten szerdán és pénteken ki tudjuk próbálni az éjszakai síelés élményét méghozzá extra kedvezménnyel. 40%-al olcsóbban kaphatjuk meg az este 18:00-tól 22:00-ig szóló 4 órás jegyet.

Éjszaka az A1-es, A6-os, Q3-as, A7-es, Q2-es pályákon tudunk síelni.

Érdemes szabadságot kivenni a téli szezonban, ugyanis a teljes kapacitással működő Síarénában hétköznap kedvezményes jegyárakkal találkozunk.
Ha nincs felszerelésünk, akkor sincsen semmi gond, az Intersport Síkölcsönzőben megkapjuk a kívánt felszerelést közvetlenül a pálya mellett.

Ha tudjuk a pontos időpontot, hogy mikor megyünk síelni, otthonról is tudjuk intézni a foglalást kényelmesen.
Mindenféleképpen érdemes, mert így nem kell bajlódni a felszerelés pakolásával, a szállítással, csak magunkat kell hoznunk, az előfoglalás szekcióban megkapjuk a felszerelést, és mehetünk is csúszni.
Ha még nem tudunk csúszni, akkor Eplény optimális hely, hogy megtanuljunk síelni vagy akár snowboardozni, hiszen profi oktatóktól kaphatjuk meg a megfelelő tudást ahhoz, hogy biztonságosan le tudjunk jönni a hegyről.

Mindenféleképpen érdemes előre foglalnunk online, ugyanis így biztosan lesz olyan óra, amit szeretnénk.

Vendéglátós egységeik is teljes kapacitással működnek, megnyitott az emeleten lévő étterem is, ahol a megszokott ételek mellett kaphatunk lepényt és pizzát is, valamint Zirci Apátsági kézműves söröket.

Emellett természetesen nyitva van a Kemencés büfé, és a DasWeltAuto körvár is a hegyen.

Igazán megéri hétköznap ellátogatni hozzájuk, hiszen minden adott, hogy egy nagyszerű sínapot töltsünk az eplényi Intersport Síarénában!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó fotóalbumok:
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 26 vendég és 1 regisztrált felhasználó látogatja.