Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Télzáró utóbuli Eplényben és Mátraszentistvánon

2011.03.28. Árvay Sándor

Eplényben a hivatalos sízés március 21-ig tartott, hiszen a szezon 112. napján bezárt a Síaréna, ám szombaton egyetlen napra újra kinyitottak, hogy megrendezték a hagyományos szezonzáró Flúgus Futamot, sok-sok őrült járgánnyal.
Spring Splash a Mátraszentistváni Síparkban
Spring Splash a Mátraszentistváni Síparkban
A 3. alkalommal meghirdetett versenyen csak saját gyártmányú tákolmányokkal lehetett indulni. A háromfős zsűri nem csupán a sebességet, az irányíthatóságot és a szerkezet küllemét, felépítését, ötletességét pontozta, hanem a nevezési díj helyett, beugróként előadott verset is. Az idei gála győztese az erősítővel, generátorral felszerelt, léceken sikló lakószoba lett, míg a második helyre a vécékagyló lesiklásra forradalmasított változata csúszott be. Szezonzáró buli volt március 26-án, szombaton a Mátraszentistván Síparkban is. A tavalyi nagy sikert arató SaintPista Glacier Szessönt tovább fejlesztve, egy óriási idényzáró őrülettel zárták a 2010/2011-es telet. A megmaradt hóból a fűre egy 200 méter hosszú, 10-15 méter széles hószőnyeget terítettek, melynek "célállomásaként" egy több tíz köbméteres tavat formáltak a SaintPista Funpark BigAir ugratója alatt. A vízbe csobbanva a résztvevő jelképesen átcsúszott a télből a tavaszba. A bikinis nők különdíjat és plusz pontot kaptak. A szezonzáró bulin közel százan búcsúztatták a telet.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.