Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Teton Gravity Research: magyarországi premier

The Way of Life magyar moziban

2014.01.15. 2014.01.27. | frissítve: 2014.01.27.

A Teton Gravity Research 2013-as, egész estés progresszív sífilmje! A The Way of Life egy utazásra invitál minket a hegyekbe és napjaink legjobb sportolóinak elméjébe.
A GSS, Red Cinema és Sony Action kamerák teremtette hihetetlen látványvilágú film a sísport osztrák gyökereitől, Alaszka szűz hómezőin át egészen az Amerikai Freeski Csapat olimpiai aranyért való küzdelméig kalauzol minket.
Vannak, akik életük részeként tekintenek a hegyekre. És vannak, akiknek az élete maga a hegy. A hó keresése nem csak azt határozza meg, hogy hogyan közelítenek a csúcsokhoz, hanem azt is, hogy hogyan látják a világot. Az, hogy éppen Alaszka szűz terepét hódítják meg, egy ismerős hegyen siklanak lefelé vagy éppen az Olimpiára készülnek tulajdonképpen mindegy. Mind részei egy közösségnek, amit a közös szenvedély hozott létre. Az őket összetartó kötelék átível kontinenseken és kultúrákon, idegeneket tesz baráttá. Végül is a mosoly egy porhavas napon minden nyelven ugyanolyan!

A kaland Jackson Hole és a Teton vonulat kemény terepeire illetve British Columbia elzárt vidékeire csábítja sportolóinkat. Bármilyen terepen is legyenek, a Way of Life szereplői folyamatosan a lehetetlen határait feszegetik. Kontinenseket átszelő útjuk során kialakul közöttük egy olyan testvériség, amiben nincs is szükség szavakra.

A Teton Gravity Research (TGR) az extrém sportok világának egyik legdinamikusabban fejlődő márkaneve. Az 1996-ban alapított cég eddigi története során 28 díjnyertes, egész estét filmet, számos– többek közt a Showtime, az NBC, a Fox Sports és a Fuel TV csatornákon futó - televíziós sorozatot készített. A TGR filmekben a világ legjobb snowboardosai, sízői és szörfösei szerepelnek, mint például Jeremy Jones, Ian Walsh, Sage Cattabriga-Alosa, vagy Seth Morrison.

Helyszín: Budapest, Corvin Mozi, Korda terem

Időpont: 2014. január 30. 20:00

Eredeti nyelven, magyar felirattal

További információ ezen az oldalon
KOMMENTEK
szkítatom | 2014.01.15. 19:07
A bemutatóban látott képek nekem egy kicsit hasonlítanak a már korábban elkészült "The Art Of Flight" filmben látottakhoz. Szerintem az is egy remekmű! Igaz, abban snowboardosok mennek :)

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.