Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Törölték Magyarország első FIS alpesi síversenyét

2020.02.07. MTI

A kedvezőtlen időjárás miatt a halasztás után a törlés mellett döntöttek Magyarország első felnőtt nemzetközi alpesi síversenyének szervezői.
"A múlt hétvégi néhány napos felmelegedés miatt a sípark 1-es, nemzetközi minősítésű pályáján is jelentős olvadás történt: a versenyre készített 70 cm hórétegből 10-40 cm maradt meg. A többi pályát nem érintette ilyen mértékben az olvadás" - tájékoztatta az MTI-t pénteken a mátraszentistváni verseny rendezője, a magyar szövetség.

A versenyt eredetileg ezen a hétvégén rendezték volna, de azt kedden egy héttel elhalasztotta a hazai szövetség, pénteken pedig a törlés mellett döntött.

A közlemény szerint a síparkban a következő napokban húsz hóágyú egyszerre hizlalja a hóréteget. Az 1-es versenypályát várhatóan hétfőn megnyitják a nagyközönség előtt, majd a Magyar Sí Szövetség február 17. és 19. között megrendezi az országos Diákolimpiát a FIS-pályáján.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.