Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Közös síbérlet a szlovák Turóc (Turiec) régióban

2010.01.01. | Szerző: Bata Attila
Közös síbérlet a szlovák Turóc (Turiec) régióban A gazdasági válság néha értelmes ötleteteket is rákényszerít a síterepekre, jelen esetben a szlovák Turóc régió három egymáshoz közel található síterepe döntött úgy, hogy az idei szezontól közös síbérletet adnak ki, amellyel mindhárom síterepet igénybe lehet venni.
h i r d e t é s
Hazai síelőink körében is kedvelt, három síterep helyezkedik el a régióban. Az idei szezontól közös bérlettel síelhető Martinské Hole, Jasenská dolina (Jasenská-völgy) és a Valčianská dolina (Valcsai-völgy) síterepei. Ezzel a három terepen összesen 17 liftet, 22 pályát összesen 25 kilométer hosszúságban használhatnak a síelők.

Új közös bérlet a régió három terepére
Új közös bérlet a régió három terepére
A legolcsóbb, és a legrövidebb időtartamú jegy a négynapos, természetesen fajlagosan legolcsóbban a 20 napra érvényes jegy jön ki. A régióba érkező magyarok számára valószínűleg a 4, 5, vagy 6 napra érvényes bérlet lehet érdekes. Pl. a hatnapos felnőttjegy 113 euróba kerül, ami napi majdnem 19 euróra jön ki naponta főszezonban. Amúgy egy napijegy főszezonban (január 11. és március 31. között) 22 euróba kerül Martinské Holén. A bérlet kiemelt szezonban (Karácsonytól január 10-ig) nem érvényes.

Több síterepre érvényes bérletre már eddig is volt példa Szlovákiában, amelyek rendszerint azokra a síterepekre voltak érvényesek, amelyek egy üzemeltetőhöz tartoztak. Pl. közös bérlettel síelhető Donovaly, Csorba-tó, és Velka Raca, vagy a Jasna és Tátralomnic. Az elmúlt években több törekvés is történt arra, hogy az Alpokhoz képest apróbb síterepeken közös bérlettel lehessen síelni - eddig változó sikerrel. Létezett az öt nagy szlovák síközpontra érvényes síbérlet, valamint a két különböző cég által üzemeltetett csorba-tavi és tátralomnici pályákra használható közös Magas-Tátra bérlet.
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel #Covid infók síelőknek FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
SÍELŐK NAPTÁRA »