Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Közös síbérlet a szlovák Turóc (Turiec) régióban

2010.01.01. Bata Attila

Közös síbérlet a szlovák Turóc (Turiec) régióban A gazdasági válság néha értelmes ötleteteket is rákényszerít a síterepekre, jelen esetben a szlovák Turóc régió három egymáshoz közel található síterepe döntött úgy, hogy az idei szezontól közös síbérletet adnak ki, amellyel mindhárom síterepet igénybe lehet venni.
Hazai síelőink körében is kedvelt, három síterep helyezkedik el a régióban. Az idei szezontól közös bérlettel síelhető Martinské Hole, Jasenská dolina (Jasenská-völgy) és a Valčianská dolina (Valcsai-völgy) síterepei. Ezzel a három terepen összesen 17 liftet, 22 pályát összesen 25 kilométer hosszúságban használhatnak a síelők.

Új közös bérlet a régió három terepére
Új közös bérlet a régió három terepére
A legolcsóbb, és a legrövidebb időtartamú jegy a négynapos, természetesen fajlagosan legolcsóbban a 20 napra érvényes jegy jön ki. A régióba érkező magyarok számára valószínűleg a 4, 5, vagy 6 napra érvényes bérlet lehet érdekes. Pl. a hatnapos felnőttjegy 113 euróba kerül, ami napi majdnem 19 euróra jön ki naponta főszezonban. Amúgy egy napijegy főszezonban (január 11. és március 31. között) 22 euróba kerül Martinské Holén. A bérlet kiemelt szezonban (Karácsonytól január 10-ig) nem érvényes.

Több síterepre érvényes bérletre már eddig is volt példa Szlovákiában, amelyek rendszerint azokra a síterepekre voltak érvényesek, amelyek egy üzemeltetőhöz tartoztak. Pl. közös bérlettel síelhető Donovaly, Csorba-tó, és Velka Raca, vagy a Jasna és Tátralomnic. Az elmúlt években több törekvés is történt arra, hogy az Alpokhoz képest apróbb síterepeken közös bérlettel lehessen síelni - eddig változó sikerrel. Létezett az öt nagy szlovák síközpontra érvényes síbérlet, valamint a két különböző cég által üzemeltetett csorba-tavi és tátralomnici pályákra használható közös Magas-Tátra bérlet.
KOMMENTEK

h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.