Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Turrach: új hatüléses lift és sípályák

2015.10.04. Stánicz Balázs

Karintia egyik leghóbiztosabb síterepe decembertől új területekkel lesz gazdagabb. A Kornockbahn alatti Schafalm immáron a síterep szerves része; hatüléses lift és három új sípálya várja a síelőket.
A Schafalmbahn hegyállomása közel 2100 méteren fekszik és innen vethetjük bele magunkat az új síterületbe. Új hatüléses, három sípálya összesen négy kilométer hosszúságban. A hatüléses természetesen buborékokat és fűthető üléseket kap, kapacitása 2000 fő lesz óránként, ami bővíthető 2500 fő/órára. A három sípályát északi hegyoldalra építették 2080 és 1780 méter közti hóbiztos magasságba. A pályák közül egy kék a másik kettő piros és lesz egy negyedik „extra” is a felső szakaszon egy sportos fekete képében.

Az új pályaterület 2017-től további két új sípályát kap, természetesen hóágyúrendszerrel együtt.
KOMMENTEK

Szállástippek
Hotel Turracherhof csillagcsillagcsillagcsillag
Pályaszállás Turracher Höhén, közvetlenül a gyerekpályák és liftek mellett. Kétágyas, valamint családi szobáihoz félpanziós ellátás jár. Wellness oázis gőzfürdővel, finn szaunával, fényterápiás szaunával, infrakabinnal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Turrach Lodges
Luxus kivitelű Chalet-k és apartmanok , saját jakuzzival és szaunával is Turracher Höhén, 300 méterre a sípályától, 700 méterrel a felvonótól.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Alpin Peaks Aparthotel
2023-ban megnyílt, prémium aparthotel Turracher Höhe sípályáitól kb. 40 méterre! 2-8 fős apartmanok reggelivel, valamint á la carte étkezési lehetőséggel a hotel éttermében. Wellness: szaunák, pihenőterem, fitness.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.