Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Turracher Höhe (Ausztria): nyitás csütörtökön!

2016.11.08. Bata Attila

Az elmúlt napok havazása és állandó hóágyúzás után egyre több osztrák síterepen esélyes, hogy hamarosan lehet síelni. Ezek közé tartozik a szezont hagyományosan korán kezdő, a stájer-karintiai határon található Turracher Höhe síterepe is. Csütörtökön nyitnak, majd szombattól újabb liftet helyeznek üzembe.
Fotó: Turracher Höhe
Fotó: Turracher Höhe
Az előző évek forgatókönyvének megfelelően először a Wildkopf húzóliftet indítják be csütörtökön és a mellette található 26-os pályát. Ezen a napon és pénteken egységesen 9 euróba kerül a napijegy.

Szombattól már egy ülőliftet (Zirbenwaldbahn) is lehet használni. Szombattól már 21 euró a felnőtt napijegy, 19 a nyugdíjas, 17 a diák, és 10,50 a napijegy gyermekeknek. A hóágyúzást folytatják, hogy további pályákat lehessen megnyitni.

Már most lehet tudni, hogy több osztrák síterep a mostani hétvégén vagy a következő hétvégén megkezdi a szezont, erről hamarosan összefoglaló készül.
KOMMENTEK

Szállástippek
Naturchalets Turrach
Új alpesi stílusú, panorámás 3-4 hálószobás luxus apartmanok 1700 méter magasságban a cirbolyafenyők között saját jakuzzival vagy szaunávalTurracher Höhén.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Turracherhof csillagcsillagcsillagcsillag
Pályaszállás Turracher Höhén, közvetlenül a gyerekpályák és liftek mellett. Kétágyas, valamint családi szobáihoz félpanziós ellátás jár. Wellness oázis gőzfürdővel, finn szaunával, fényterápiás szaunával, infrakabinnal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gasthaus Luggwirt
A 21 ágyas Gasthaus "Luggwirt" 1150 m magasan, a Gurk folyó völgyében, Bad Kleinkirchheim síterepétől kb. 11 km-re, Falkerttől 13 km-re míg Turracher Höhétől 20 km-re található. Ellátás: reggeli, vagy félpanzió.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.