Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Új pályák és javuló körülmények a hazai hétvégén

2013.01.12. sielok.hu

Új pályák és javuló körülmények a hazai hétvégén Javuló körülményekkel és új pályákkal várják a hazai síterepek a síelőket ezen a hétvégén. Sajnos ez csak a hóágyúval rendelkező síterepekre igaz. Ahol természetes hótól függ minden (Dobogókő vagy Bánkút), ott még várni kell a következő havazásig, de remélhetőleg az is megérkezik hamarosan.

Mátraszentistván

Megnyitott a 3-as, piros sípálya és a Hócsúszdapark is! Összesen három kilométer hosszúságban lehet síelni, kiváló havon, téli környezetben!

Üzemel a teljes Hócsúszdapark a 2x130 m hosszú hófánkpályákkal, a kis tubingpályával és a hósportpályával (síbicikli, hóroller, szánkó). A Hócsúszdapark pályáinak tetejére a "varázsszőnyeg" (mozgójárda) segítségével juthatunk fel, továbbá a hócsúszdapályákat az esti sízés ideje alatt is lehet használni, hiszen kivilágítottak.

Nyitva a Sípark 3-as piros pályája, az 1 km hosszú kék pálya, a 150 méter széles felső rész, a szerpentin pálya, a síoktató teraszok és a Hócsúszdapark is! Már 3 km-nyi sípálya és 6 sílift biztosítja a síélményeket!

Eplény

Szombaton megnyílik Magyarország legnagyobb Freeski és Snowboardparkja. A hatalmas földalapú elemek között helyet kapott egy BigAir ugrató is, a végén pedig egy negyedív. Igazi freestyle paradicsom lesz, ilyet még nem látott Magyarország!

A vasárnap sem marad el a szombattól, hiszen reggel kilenctől megnyílik a síterep legszélesebb pályája, a vadonatúj hetes, amelyet most ősszel alakítottak ki. Természetesen a mellette levő csákányos is üzemel majd.

Visegrád

A hétvégén teljes kapacitással működik majd a büfé az új elektromos fűtésű melegedővel. Felavatják a bővített sí- és snowboardkölcsönzőt, ahol immár több hely és felszerelés várja a vendégeket. Sokan jelentkeztek már előzetesen sí- és snowboardoktatásra, de vannak még szabad időpontok is. A helyszínen jelentkezőknek esetleg rövid ideig várakozniuk kell majd, ezért az üzemeltetők kérnek mindenkit, hogy lehetőleg előre foglaljon időpontot.

Várhatóan sokan kilátogatnak ezen a hétvégén Visegrádra, de elviselhetetlen tömeg nem várható. Az üzemeltetők mindent megtesznek, hogy mindenki a lehető legjobban érezze magát!
KOMMENTEK
Fixer98 | 2013.01.12. 22:07
Hajrá és kitartás a magyar pályáknak!

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.