Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Új ratrak az eplényi Sarénában

2011.11.15.

Új ratrak az eplényi Sarénában A 2011/12-es szezonban egy újabb hómacskával bővül az eddig két ratrakot számláló eplényi géppark. A 2004-es gép, kevés üzemórával szinte újszerű állapotban van így igazán dísze lesz a pályának, hiszen a designt nem más, mint a Ferrariktól a luxus-konyhaberendezéseken át a ratrakokig tervező Pininfarina alakította ki.
A Prinoth cég Leitwolf ratrakja 435 lóerős (2100 Nm nyomatékú) és 1200 méternyi acélkötéllel rendelkezik, hogy még a legmeredekebb 3-as pályán is fel tudja húzni magát. A korábbi Bombardier-vel együtt már két csörlős ratrakkal tudják lesimítani a pályát éjszakáról éjszakára, és így a jövőbeli pályabővítésekhez is elegendő ratrakkapacitással rendelkeznek Eplényben. A vendégek számára ez első osztályú havon való síelést jelent a teljes szezonban, hiszen akkor sem kell kompromisszumokat kötni, amikor valamelyik gép karbantartás miatt nem üzemel. Folyamatosan üzemben lesz legalább egy ratrak, amelynek hátsó simítója (frézere) a legideálisabb terepet készíti miden sínapra.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.