Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Újabb közös svájci-francia bérlet a szezonra

2017.11.02. Bata Attila

Az idei szezontól három síterep egyesíti erőit. A jelenleg is francia és svájci síterepeket tömörítő, Portes du Soleil, a svájci Négy-Völgy, valamint a svájci Aletsch Arena döntött úgy, hogy saját szezonbérletesei a másik két síterepen öt napot ingyen síelhetnek a következő szezonban.
Les Portes du Soleil / Facebook
Les Portes du Soleil / Facebook
Svájcban is megindult a harc a síelők kegyeiért. Nyáron bevezették az ország több síterepére is érvényes első szezonbérletét. A Magic Pass 25 síterepre érvényes, erre válaszul fogott össze a fent említett három sírégió.

A megállapodás szerint bármelyik régió szezonbérletese jogosult a másik két síterepen a szezonban 5-5 napot ingyen síelni. Egy szezonban tehát akár 10 napot is lehet máshol ingyen síelni.

Az Aletsch Arena újabb ajánlatokkal állt elő a fiatalok számára. Szombatonként a 20 éven aluliak ingyen síelhetnek. Ezen felül egy óra ingyenes oktatás is jár számukra, valamint ehhez ingyen bérelhetnek felszerelést.

Szintén újdonság, hogy végre itt is bevezették a négyórás bérleteket. Ez már az un. dinamikus árképzés része, amelyben olyan rugalmas árú bérletekkel várják a síelőket, amelyek előnyösebbek lehetnek pl. rossz idő esetén is.
KOMMENTEK
TibiF | 2017.11.02. 21:00
@Batus: köszönöm a tippet! ("Az Aletsch Arena újabb ajánlatokkal állt elő a fiatalok számára"). Eddig ezt nem tudtam, előző szezonban még nem volt ilyen. Majd szombatonként kipróbáljuk a lányaimmal. Rákerestem a neten és tényleg van ilyen idéntől, így csak nekem kell megvennem a napijegyet szombatra.

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.