Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Magic Pass: új bérlet 25 svájci síterepre

2017.09.12. | Szerző: Bata Attila
A svájciak eddig nem árultak több síterepre is érvényes régiós szezonbérleteket. Úgy látszik az utóbbi szezonok pénzügyi eredményei után ezt a döntést is meg kellett hozniuk. A "csodakártya" (Magic Pass) ugyan csak 25 síterepre érvényes, számos nagy név hiányzik belőle, de kezdetnek nem rossz.
h i r d e t é s
Változnak az idők, már Svájcban is lehet régiós bérletet váltani. 25 síterep döntötte el, hogy közösen próbálnak újabb vendégeket fogni a következő szezontól. A síterepek között ismert és kevésbé ismert helyeket is találunk, de a nagy nevek közül többen is (pl. Zermatt vagy Saas Fee) hiányoznak.

A bérletakció már a nyáron megkezdődött. Ekkor 359 frankért árulták a szezonbérletet. Azóta emelték az árakat, jelenleg 399 frankba (kb. 107 ezer forint) kerül egy felnőtt bérlet, gyermekeknek 249 CHF. A körülbelül 1000 kilométernyi pályára érvényes szezonbérletet csak az interneten lehet megvásárolni. Arról nincs hivatalos információ, hogy a jelenlegi kedvezményes áron meddig lehet vásárolni, sajtóhírek szerint szeptember végéig. A bérlet teljes ára 1299 frank, vagyis kb. 347 ezer forint.

A bérlettel síelhető síterepek: Anzère, Les Bugnenets-Savagnières, Charmey, Châteaux d’Oex, Crans-Montana, Crêts du Puy, Grimentz-Zinal, Glacier 3000*, Jaun, La Berra, Les Diablerets, Les Paccots, Les Marécottes, Leysin, Les Mosses, La Lécherette, Mayen de Conthey, Moléson, Ovronnaz, Nax, Rathvel, Schwarzsee, St Luc/Chandolin, Tramelan, Vercorin és Villars-Gryon.

*Glacier 3000 gleccserterepére csak további 200 frank ráfizetéssel érvényes a bérlet

A bérlet november 1-től április 30-ig érvényes.
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel
INGYENES TANÁCSADÁS » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »