Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Világkupa pontokat szerzett Miklós Edit szuper-g-ben

2015.03.08. Magyar Sí Szövetség

A két pontot érő 29. helyen végzett Miklós Edit a női alpesi sízők Garmisch-Partenkirchenben rendezett szuper-óriásműlesikló Világkupa-futamában vasárnap. A szombati lesiklásban egy rontás miatt bukott, de nem sérült meg.
„Edit a lesiklásban ismét közel állt ahhoz, hogy az élen állók között végezzen. Az utolsó előtti ellenőrzőpontnál a 4. helyen állt, amikor egy kisebb hiba következtében bukott. A jó hír, hogy nem sérült meg, és ismét sikerült megszorongatnia az élmezőnyt, annak ellenére, hogy nem a mezőny első felében, hanem csak a legjobbak után, a 27-es rajtszámmal indulhatott. Sajnálatos, hogy nem tudott célba érni, s így nem gyarapította VK pontjait lesiklásban” – nyilatkozta dr. Kaszó Klára, a Magyar Sí Szövetség ügyvezető elnöke.

Miklós Edit a vasárnapi szuper-óriásműlesikló versenyszámban is jól versenyzett, 42-es rajtszámmal vágott neki a távnak, de a befutó szakaszon hibázott, így 2.73 mp-es hátránnyal haladt át a célon, ezzel a 28. idő volt az övé. Az utána rajtolók közül csak az olasz Johanna Schnarf-nek sikerült elé kerülnie, így végül sízőnk a 29. helyen végzett. Ez a helyezés újabb két Világkupa-pontot jelentett számára, így idén ebben a versenyszámban már második alkalommal végzett pontszerző helyen. Összetettben pedig sikerült száz pont fölé kerülnie.

A St.Moritz-i VK-bronzérmes versenyzőnek sikerült kiharcolnia az egyik fő célkitűzését, és lesiklásban ott lehet a legjobbak között a Világkupa záró fordulójában, Meribelben, március 18-án.
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.