Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Újra a kerékpárosoké a Síaréna Vibe Park

2022.06.20. sielok.hu

Felújított és új downhill pályákkal várja a kerékpározás szerelmeseit Eplény. A természet rezgései, a sport lüktetése, az új fogások illata adja a Síaréna Vibe Park különleges hangulatát, amely négy évszakos programjaival egész évben várja vendégeit.
A Síaréna Vibe Park egy üde színfolt a Bakony szívében, olyan gyönyörű helyszín, ami számos lehetőséget tartogat az ide látogatók számára az év minden szakában. Az erdő illata, a csodás kilátás, a túraútvonalak csendes ösvényei, a libegőzés élménye, a téli sportok színes skálája, mind-mind a feltöltődésre adnak lehetőséget, a családi és baráti kikapcsolódások tökéletes helyszíneként. Mindezek mellett Eplény sokszínűsége magában rejti az izgalmakat, az új élmények felfedezését, a természet adta kihívásokat.
Azoknak az extrém sportok kedvelőinek is izgalmas eseményekkel készülünk idén nyáron is, akik mesterséges pályák helyett a természetben szeretik feszegetni saját határaikat, legyen szó terepfutásról vagy épp extrém terep kerékpározásról. – mondja Soós Csaba, a Síaréna Vibe Park ügyvezető igazgatója.

„Az elmúlt időszakban azon dolgoztunk, hogy a kerékpárosok újra birtokba vehessék nem csak a hegyet, de a libegőt is, így idén nyáron kialakítunk egy állandó downhill pályát az extrémsport kedvelőinek. Szeretnénk, ha mindenki megtalálná a számára megfelelő nehézségű pályát, így június 17-től egészen július 15-ig szakaszosan pályafelújítást végzünk majd, viszont minden péntek-szombat-vasárnap várjuk mindazokat, akik a meglévő pályákat szeretnék kipróbálni. Tervezetten július 15-től már a hét minden napján várjuk a terep kerékpározás szerelmeseit a profin előkészített és felújított pályákkal. – meséli Bálint László, a Síaréna Vibe Park ügyvezetője.
Olyan kényelmi szolgáltatások vehetők majd igénybe, mint a négyüléses felvonón biztosított kerékpártartó, nagynyomású kerékpármosó, zuhanyzási lehetőség, valamint az e-bike-kal érkezőknek minden jegyárból 50% kedvezményt biztosítanak, amely pályahasználatra jogosít.

A Síaréna Vibe Park a tavaly őszi brand megújításával többek között az eddig is meglévő szolgáltatásait, valamint a négy évszakos működését szeretné megismertetni azzal a célközönséggel is, akik eddig még nem jártak náluk.
KOMMENTEK

Szállástippek
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.