Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Újra a kerékpárosoké a Síaréna Vibe Park

2022.06.20. sielok.hu

Felújított és új downhill pályákkal várja a kerékpározás szerelmeseit Eplény. A természet rezgései, a sport lüktetése, az új fogások illata adja a Síaréna Vibe Park különleges hangulatát, amely négy évszakos programjaival egész évben várja vendégeit.
A Síaréna Vibe Park egy üde színfolt a Bakony szívében, olyan gyönyörű helyszín, ami számos lehetőséget tartogat az ide látogatók számára az év minden szakában. Az erdő illata, a csodás kilátás, a túraútvonalak csendes ösvényei, a libegőzés élménye, a téli sportok színes skálája, mind-mind a feltöltődésre adnak lehetőséget, a családi és baráti kikapcsolódások tökéletes helyszíneként. Mindezek mellett Eplény sokszínűsége magában rejti az izgalmakat, az új élmények felfedezését, a természet adta kihívásokat.
Azoknak az extrém sportok kedvelőinek is izgalmas eseményekkel készülünk idén nyáron is, akik mesterséges pályák helyett a természetben szeretik feszegetni saját határaikat, legyen szó terepfutásról vagy épp extrém terep kerékpározásról. – mondja Soós Csaba, a Síaréna Vibe Park ügyvezető igazgatója.

„Az elmúlt időszakban azon dolgoztunk, hogy a kerékpárosok újra birtokba vehessék nem csak a hegyet, de a libegőt is, így idén nyáron kialakítunk egy állandó downhill pályát az extrémsport kedvelőinek. Szeretnénk, ha mindenki megtalálná a számára megfelelő nehézségű pályát, így június 17-től egészen július 15-ig szakaszosan pályafelújítást végzünk majd, viszont minden péntek-szombat-vasárnap várjuk mindazokat, akik a meglévő pályákat szeretnék kipróbálni. Tervezetten július 15-től már a hét minden napján várjuk a terep kerékpározás szerelmeseit a profin előkészített és felújított pályákkal. – meséli Bálint László, a Síaréna Vibe Park ügyvezetője.
Olyan kényelmi szolgáltatások vehetők majd igénybe, mint a négyüléses felvonón biztosított kerékpártartó, nagynyomású kerékpármosó, zuhanyzási lehetőség, valamint az e-bike-kal érkezőknek minden jegyárból 50% kedvezményt biztosítanak, amely pályahasználatra jogosít.

A Síaréna Vibe Park a tavaly őszi brand megújításával többek között az eddig is meglévő szolgáltatásait, valamint a négy évszakos működését szeretné megismertetni azzal a célközönséggel is, akik eddig még nem jártak náluk.
KOMMENTEK

Szállástippek
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.