Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ünnepi hétvége Mátraszentistvánban és Eplényben

2019.03.14. sielok.hu

Mátraszentistvánba ismét megérkezett a tél. Havazott tegnap és ma hajnalban is. Hazánk egyetlen üzemelő síterepe az ünnepi hétvégén is várja a síelőket. Eplényben ugyan síelni már nem lehet, de a négyüléses liftet a hétvégén beindítják a kirándulók kedvéért.
Tegnapi havazás Mátraszentistvánban
Tegnapi havazás Mátraszentistvánban
Az alábbi tájékoztatás szerint március 15. és 17. között közel három kilométer pályán lehet még csúszni Mátraszentistvánban. Március 15-én a népviseleti szoknyában csúszó hölgyek ingyen síelhetnek. Ugyanezen a napon alpesi síversenyt rendeznek az ötös pálya szélén.
Eplényben március 15-én nemzeti libegőzéssel várják az érdeklődőket. Nyitva lesz az Eplényi Libegő reggel 9:00-17:00-ig, a hegytetőn látogatható lesz az Ámos-hegyi Kilátó, és nyitva lesz a Das WeltAuto Panorámabár is! A síterep tájékoztatása szerint nemcsak 15-én, hanem az egész hétvégén üzemel az Audi Sport 4 üléses felvonó.
KOMMENTEK

Szállástippek
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Avar Hotel Mátrafüred csillagcsillagcsillagcsillagSuperior
Vendégeink 5 különböző szobatípusból választhatnak, éttermünk svédasztaláról falatozva kulináris élményeket élhetnek át, felfrissülhetnek több mint 1.000 m2-en elterülő wellness oázisunkban, aktív kikapcsolódásként kétpályás bowling pálya és fitness termünk vár.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.