Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Utolsó napok Eplényben: február 29-én bezár a síterep

2020.02.25. Intersport Síaréna

A rendkívüli enyhe idő sajnos nem kedvez a pályának, illetve a szél is nagyon sok port hordott fel az elmúlt időszakban a hórétegre, emiatt a hó koszos és foltos már.
Mivel hideg sem nagyon várható, vagy csak nagyon kis mértékben, ezért a hónap végéig, azaz február 29-ig, szombatig leszünk nyitva!

Addig is nyitva leszünk az A1-es pályával, a T1-es tanuló pályával, az Audi e-tron 4 üléses sífelvonó fog a csúcsra járatni! Ha megéheznél, vagy megszomjaznál, a Holle Anyó étterme vár majd, nyitvatartási időben! Minden nap 9:00-19:00-ig várunk minden síőrültet! Maxold ki a telet, síelj még az utolsó napokban is Eplényben!

Síbörze lesz Eplényben február 29-én

Figyelem! Kiárusítjuk kölcsönzőnk egy részét! Szeretnél a szezon végén egy-egy jó sílécre / snowboardra szert tenni? Itt a lehetőség! Az Intersport Síkölcsönzőben a síszezon utolsó napján reggel 9:00-16:00-ig tudsz felszerelést tesztelni és vásárolni. Ha tudsz, hozz magaddal bakancsot, ugyanis lehetőséget adunk, hogy leteszteld a kiszemelt léced / deszkát egy kör erejéig!
KOMMENTEK
patkaizsolt | 2020.02.25. 15:23
Érhető. Örülök, hogy a múlt héten még belefértem egy délelőtti csúszáserejéig!
tomika | 2020.02.25. 16:43
Ilyen csapnivaló rossz tél Talán még soha nem is volt természetes ho sokat mondok ha öt centi hullott az idén Én azért mondtam novemberben
kár előre inni a medve bőrére minden évben ugyanez van november végén ad egy kis ízelítőt a tél aztán meg jön a nagy semmi
Csifó Levente | 2020.02.25. 17:37
Sajnos itt nálunk Erdélyben is hasonló a helyzet,a Hargitán vagy a Görgényi havasokban is csak februárban lehetett síelni, senki sem emlékszik ilyen télre. Pedig a Hargita decembertől áprilisig hóbiztos szokott lenni.
ATeszlBakonyi | 2020.02.27. 22:31
Sebaj!
Pont péntekre virradóra lesz egy kis hidegöblítés a légkörben.
Ha elég csapadék hull a frontból az kb.400m magasságtól -0°c (+1°C)-ban tapadó havazásként érkezhet!
? 5-8cm extrém esetben .
Hangulati kárpótlásként a tél végi szezonban.
itugalam | 2020.02.28. 05:23
Sajnos Holle anyó idén sem volt kegyes, ennek ellenére mélységes elismerésem és tiszteletem Eplénygleccser üzemeltetőinek, hogy mindent megtettek a tél szerelmeseinek érdekében!!

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.