Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Utószezoni jegyárak február utolsó hetében a Síparkban!

2014.02.24. Sípark.hu

Az időjárás előrejelzés szerint a következő napokban szép napos idő lesz a Mátrában. Érdemes kihasználni ezt az időt és a tavaszias havon csúszni egyet a nyitva lévő teljes 4-es és 5-ös pályákon. Bizony, az országban már csak nálunk síelhet a 1 km hosszban.
A lifteknél nincs sorban állás, gyors körökre van lehetőség. A felvonók közül a nagy Tatra Poma és a kis Doppelmayr üzemel.

A hóminőségre való tekintettel úgy döntöttünk, hogy február 24-től bevezetjük az utószezoni árainkat.

A kedvezményes napi bérlet gyermekeknek 3.500 forint, míg felnőtteknek 4.500 forintba kerül. Még mindig lehetőség van síoktatásra is, de már csak haladó csoportokat indítunk a nagy pályán. Jelentkezni a sioktatopark.hu weboldalon lehet.

Ezen a héten is minden szolgáltatásunk elérhető. Működik a Kölcsönző és a HócsúszdaPark a műanyag felülettel, a Hóhatár Hüttében pedig finom juhtúrós sztrapacska, gőzgombóc és szlovák bableves is kapható.

KOMMENTEK

Szállástippek
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.