Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Vaddisznó támadt snowboardosokra egy japán síterepen

2023.02.15. Bata Attila

Váratlan támadást rögzített az egyik japán síterep webkamerája. Egy vaddisznó tévedt a pályára, majd a pálya aljánál a gyanútlanul poroszkáló snowboardost hátulról megtámadta. Később egy másik boardosnak rontott neki, majd a pályamunkások kergették el.
Kép a lenti videóból
Kép a lenti videóból
Az alábbi felvételt a síterep (Myoko Kogen) mozgóképes webkamerája készítette, amelyen látjuk a hegyről érkező vaddisznót, amint hátulról rátámad az egyik snowboardosra. Sajnos innen a kamera tovább forog a síterep más részeire, így már nem látjuk, mi történik. Azonban a helyi síszervízből felvették az esetet és a közösségi oldalakra kikerült részlet is látható a videóban.
A vaddisznó utána egy másik snowboardosnak támad, aki már felkészültebben áll a támadás elé, a lecsatolt deszkájával védekezik az attak ellen.

Amit már nem látunk a videóban, és a helyi hírekben olvastuk, hogy természetesen a pályakarbantartókat is riasztották, akik motorosszánokkal (bekapcsolt szirénákkal) sikeresen elüldözték az állatot.

Korábban is adtunk már hírt síelők és „agresszív” állatok találkozásáról a sípályákon . Ilyenkor egy dologról ne feledkezzünk el. Ez az ő természetes környezetük és élőhelyük.
KOMMENTEK
Tobzoska | 2023.02.16. 21:27
szegény vadmalac, neki is joga van kiélvezni a tél örömeit! És addig örüljünk, amíg a macik nem szállnak be a buliba.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.