Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Val d'Isere: tűz ütött ki a síterepen

2014.02.11. | Szerző: Bata Attila
Hétfő délután tűz ütött ki az ismert francia síterep, Val d'Isere, egyik szállásán. A kilencemeletes faépület ötödik emeletén tört ki a tűz. Egy idős hölgy sérült meg komolyabban, aki a hatodikról ugrott ki a hóba, többen szenvedtek füstmérgezést, három vendéget nem találnak.
h i r d e t é s
A BBC jelentése szerint, hétfő délután egy órakor tűz ütött ki a Les Jardins de la Balme apartman ház ötödik emeletén. A faépítésű épületben gyorsan terjedtek a lángok. A mentők egy komolyabb sérültről számoltak be, egy 63 éves asszony a hatodik emeletről ugrott ki a hóba. További három vendégről, akik a kilencedik emeleten laktak, nincs információja a helyieknek. A tűz következtében nyolcan szenvedtek kisebb fokú füstmérgezést.

Az előzetes hírek szerint 150, a későbbi hírek már arról számoltak be, hogy 200 embert kellett kimenteni az épületből. A vendégeket a síterep más szállásain helyezték el. A rendőrség vizsgálja az esetet, egyelőre még nem ismert, hogy mitől gyulladt ki az épület. A tűz egész este lángolt, a tűzoltóknak csak késő estére sikerült megfékezniük a lángokat.

Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »